OurFashion

Jönnek a tavaszias színek a sminkpiacon!

2011.január.20. 15:49

fashionista

2 komment

Bizony, ahogy telik-múlik az idő, lassan közeledik a tél vége és én pedig egyre több tavaszi sminkkollekció képét találom meg az interneten, így ideje, hogy beszámoljak, milyen újdonságokra számíthatunk a következő hónapokban

A MACnél februártól lesz kapható a Future Face nevű kollekciójuk, amely tökéletesen lefedi, hogy mire van szüksége az ember lányának, ha a tavaszi sminktrendek közül a természetes, Raw Fined irányzatot választja. A kollekció egy púderből, egy alapozóból és egy színezett hidratálóból áll és persze a felvitelt segítő ecsetekből. Az árakat pedig a képen láthatjátok.

A másik, Peacocky nevű kollekciójuk élénk színekekkel, metálos szemfestékekkel és a páva tollazatának minden árnyalatával játszó színekkel. A kampányfotó is isteni, de a legszívesebben jól kipróbálnám a csókálló szájfényeket és farsangra egy pávatollas hajpánttal kombinálnék egy kékes-zöldes-lilás füstös szemfestést.

A többi márkáról (Lancome, Dior, Clinique, Guerlain) a tovább után olvashattok.

A Lancome tavaszi kollekciójából (Ultra Lavande - mivel túlnyomórészt a rózsaszínes és a lilás színek dominálnak majd) ez az arcpír a kedvencem. Barackos, rózsás színek egy kis lilával megbolondítva - bátran használhatjátok a szemhéjatokra is a csodás, csillogó színeket, ne érezzétek, hogy a kompaktban található pirosítóecset egy dologra korlátoz benneteket!

lancome-ultra-lavande-blush (1).jpg

A Dior tavaszi kollekciójában a rózsaszín mellett a szürke árnyalatai dominálnak majd - és az én véleményem is ez a kollekcióról: szürke és átlagos. Talán csak a különleges, műbőr borítású paletta érdemel említést, a többi darabtól egyátalán nem vagyok elájulva.

A Clinique sokkal szimpatikusabban készül a tavaszra: vidám csomagolással, a divattrendekkel azonos színekkel és praktikus szemhéjpúder-pirosító palettával készül. Aki mindig elegáns, de nem hivalkodó sminket szeretne, annak jó beruházás lehet.

Clinique Spring 2010 Makeup Collection

A Guerlain óriási kedvencem, csak a kissé borsos ára tart vissza attól, hogy kizárólag az ő termékeiket vásároljam. A tavaszi kollekciójuk is gyönyörűre sikerült: a négy színből álló pirosító kompakt a kedvencem, de gyönyörű a szemhéjpúder palettájuk is, de persze a szilvaszínű szájfény illetve a vérvörös rúzs is elférne a sminktáskámban, ha valaki hozzám vágná.

Forrás: Kiss and Makeup, MAC, Temptalia

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: mac beauty smink dior clinique guerlain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shadowcat85 2011.01.21. 09:04:52

Mindegyik szupi... Nekem a Dior 4-ese is bejön, a zöldesszürkés különösen(mostanába nagyon rákattantam a zöld ezen árnyalatára) viszont írhatnátok néha a Bourjois sminkeiről is, Őket nagyon imádom<3

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.21. 10:27:57

A Dior és a Clinique jöhet! :) Bár inkább most egy olyan varázs-sminkre lenne szükségem, amit ha felkenek, elmúlik a náthám ("dáthám").
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása