OurFashion

Dizájner babaholmik

2011.január.19. 13:50

fashionista

9 komment

Ha Miranda Kerr -vagy bármelyik dollármilliomos celebanyuka- helyében lennék, természetesen nem csak magamnak vásárolnék a legdivatosabb tervezőktől ruhákat és kiegészítőket, hanem a gyerekemnek is ilyet vásárolnék. 
Például amikor még nagyon kicsi, Dior plüssjátékokkal tömném tele a szobáját, hogy megfelelően puha holmik vegyék körül az első napokban is.

Baby Dior soft toy 1

És ha már Dior - az első lépéseket is megtehetné abban. Például ez a sportos darab, a szezon egyik trendszínével, a sárgával megbolondítva pont megfelelne a célra. A cipősdoboz, azaz a kis bőrönd csak hab a tortán, azt hurcolhatná totyogósként amikor a szüleit utánozva azt játssza, hogy a repülőtér első osztályú várójában ücsörög a csatlakozásra várva.

Baby Dior shoes

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a képzelt baba még nagyon pici, még pelenkás. És az összes híres anyukával értek egyet abban, hogy a pelenka egyátalán nem dekoratív darab - ezt a Burberrynél is jól tudják, így meg is terveztek egy megfelelő bababugyogót az eltakarására.

Baby Burberry knickers

Természetesen kapható hozzá passzoló kis ruhácska is.

Baby Burberry dress

Azt hinnétek, hogy a Burberry-hez lojális anyukaként beérném ennyivel? Nem bizony! Kell még ide fürdőlepedő, sapka és kesztyű is, hogy a kisbaba a lehető legmenőbb holmik közt cseperedhessen!

Burberry Baby 1

Természetesen a milliomosgyerekek is leeszik a ruhájukat, amikor enni tanulnak, a felelősségteljes szülőként én pedig megpróbálnám megóvni a drága dizájnerruhákat a barackfoltokat, így partedlit kötnék a nyakába. Armanit.

Emporio Armani baby 1

Aztán tavasszal követnénk az apró virágmintás trendet egy Calvin Klein bodyban - amit a hozzá passzoló kiegészítőkkel párosítanék: sapkával és zoknival.

Calvin Klein baby 1

Az első pancsolásra a tengerparton (Cabo? Hawaii? Bahamák?) természetesen karúszókat adnék a gyerekre. Ez a D&G darab pont megfelelne a célra.

D and G baby

Amikor pedig elkezdődnek az őszi esők, és kicsit nagyobbacska már a gyerek, akkor ez a DKNY esőkabát a legmegfelelőbb viselet. Bármilyen darabbal párosítható, praktikus, mégis trendi.

Ti mibe öltöztetitek/öltöztetnétek a gyereketeket?

Képek: Stylefrizz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.19. 20:08:43

Inkább jótékonykodnék, mint sznob márkákra szórnám el a pénzt....

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2011.01.20. 10:30:15

Nem hiszem, hogy ha megengedhetném magamnak, vennék ilyeneket, de ránézésre a Burberry-bugyi és a DKNY esőkabát állati aranyosak!

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.20. 10:44:58

Az esőkabát nagyon cuki, kár hogy kb. 5 percig lenne jó egy gyerekre, amilyen gyorsan nőnek. :)

Turanga Leela 2011.01.20. 11:37:36

Sok anya használt ruhát is épphogy tud venni a mai világban a gyerekének, nem hogy ilyet:-/

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2011.01.20. 23:34:13

A gyereknek nem az számít,hogy hány dolláros ruha van rajta,hanem hogy az elfoglalt anyukájuk napi fél óránál többet töltsön velük és ez alatt nem a plázában shoppingolást értem. Nem az számít,mennyi ilyen szarral halmozzuk el a gyerekeket. Mellesleg úgyis folyamatosan nőnek,felesleges ilyenekre költeni egy vagyont,hacsak nem élő divatbábunak vagy önmagunk másolatának tekintjük a gyerekünket...

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2011.01.21. 18:48:33

Egyetértek az előttem szólókkal - akár van gyereke vmelyikőjüknek is akár nincs. Ha lesz, jó szülők lesznek;)

Én mint gyakorló anya ( kislányom 2 éves lesz febrben ), a kevésből is ki lehet hozni a divatot elvet követem, és manapság a használt gyerek holmik is mind-mind igényes, szép darabok, ha az ember megfelelő helyen vásárolja őket:) persze ez nem azt jelenti h nem szoktam neki új darabokat vásárolni, de a kettőt ötvözöm, és így még pénzem is marad:) és persze a lányom nem az én leképezett másom - korához megfelelő kislány divatot hord:)))

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2011.01.21. 21:12:15

@shelley: mindenkinek ajánlom a Király utcában a James Dean videótéka meletti turit (Vörösmarty utcai sarok). Én nagyon nagy kincseket találtam ott babaruhatéren és ráadásul kilóra adják :)

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2011.01.21. 22:04:00

Köszi a tippet bianka, és azt nem tudod véletlenül mi is a neve a boltnak?:D

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2011.01.21. 22:04:33

@*Bianka*: Köszi a tippet bianka, és azt nem tudod véletlenül mi is a neve a boltnak?:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása