OurFashion

Love or Hate? Kate Moss egy transzszexuális modellel smárol

2011.január.18. 14:12

fashionista

0 komment

A Facebook rajongói oldalunkra már feltettem a LOVE magazin címlapjáról készült képet és eléggé megosztotta a kommentelőket: vajon ez nem más, mint egy érdekes címlap, vagy a lap szándékosan provokálni akar, hogy a tavaszi/nyári lapszámuk -amelynek koncepciója az 'androgün divat'- jobban fogyjon. A fotót Mert Alas & Marcus Piggott készítette.
Lea T neve gondolom ismerősen cseng számotokra - ő az a transzszexuális modell, aki Riccardo Tisci tett a Givenchy 2010-es őszi/téli kampányfotóira, és ezzel azonnal a figyelem középpontjába került, elsősorban szexuális beállítottsága miatt.

Lea T eredetileg Leandro Cerezo néven született Brazíliában, a focisztár, Toninho Cerezo fiaként. Az erőses vallásos családban már iskolás korában észrevették, hogy Lea másképpen viselkedik, és azt hitték -illetve abban bíztak-, hogy homoszexuális. Lea számára persze ez nem volt ilyen egyértelmű, hiszen mind a fiúkhoz, mind pedig a lányokhoz is vonzódott, a transzszexualitás pedig megrémítette. Aztán találkozott Riccardoval, aki felfedezte a benne rejlő nőt, ő bátorította, hogy vegyen fel tűsarkút egy partira és ő ment Leával vásárolni is.  A szerelem luxusáról még álmodni sem mer - hiszen ha még a partnere el is fogadja őt, annak családjával és a környezetével szinte biztos a konfliktus (vagy titkolnia kell ezt magáról). 

Az értékítélet ismét a ti kezetekben van: Love or Hate? Nekem nagyon tetszik a fekete-fehér címlap, és nem is tartom polgárpukkasztónak, hiszen első ránézésre egyátalán nem egyértelmű a háttértörténet. És végre egy címlap, ami nem tűnik szanaszét photoshoppoltnak.

love2 Video: Love Mag Cover Of Kate Moss Kissing Lea T

Forrás: Highsnobette

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: love kate moss lea t

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása