OurFashion

Katonai gyakorlat

2011.január.18. 20:54

**Anna**

1 komment

Szerintem már kis hazánkba is eljutott a katonai bakancs finomabb, nőiesebb változata. Ha megtörtént az a lehetetlenség, hogy nem ismeritek a legújabb őrületet, vagy nem szereztetek be még egyet sem, akkor azt ajánlom, vadászatra fel! A nőies, klasszikus divat kedvelőinek nem a legmegfelelőbb surranó (nekik ott van ennek a magas sarkú megfelelője), de a rockosabb vonalat bevállalók imádni fogják. Ebben a városban komolyan minden második lány ebben szaladgál, így hát nem meglepő, hogy a celebek sem riadtak meg a bakancstól. Mivel a Zara és az egész Inditex csoport általában úszik az árral, valószínűnek tartom, hogy otthon is talál mindenki magának valót. Ha valaki internetes rendelésre adja a fejét, az Aldot vagy az All Sainst ajánlanám. Bár egyik sem tartozik a két filléres kategóriába, szerintem nem a cipőn kell spórolnunk. Aki pedig korábban "alter" volt, most újra leporolhatja a Marten's bakancsát, ahogyan azt én is tettem. Városban rohangálni, suliba menni, vagy csak beülni valahova mikor télen sincs hideg, több mint tökéletes.

A keresőbe, vagy a Polyvoreba csak be kell irni a combat boot szót, és máris lehet válogatni a vagyányabbnál vagányabb bakancsok közül.

Megosztás:
1 komment

Címkék: cipő csizma 2010 tél 2011 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetBubble 2011.01.23. 07:53:36

Nekem őszintén szólva nem igazán tetszenek az ilyenfajta cipők, viszont az első képen belül a második sorban a második cipő nagyon tetszik! Ez a stílus nem a kedvencem, de van közte pár jó darab is.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása