OurFashion

Időutazás képekben

2011.január.18. 17:06

fashionista

2 komment

Már több, mint 3 éve voltam Miamiban, de nagyon élénken megragadt bennem, hogy minden turista (igen, én is) megállt Gianni Versace házánál, hogy egy pillanatra megemlékezzen a tervezőzseniről. Ma pedig belebotlottam a lenti képekbe, ahol Gianni a kedvenc modelljeivel, köztük Linda Evangelistával és Naomi Campbellel is pózol, illetve Donatella is feltűnik. Ezt pedig mindenképpen meg kellett osztanom veletek szóval íme egy kis időutazás - nekem nagyon érdekes volt visszanézni a régi ruhákra, stílusra és modellekre és persze azonnal felvetődött bennem a kérdés: szerintetek Donatella méltó utódja lett Gianninak a divatház élén? 

Kakukktojás: Lee McQueen egy sokéves fotón a hiperközönséges Lil Kimmel pózol.

Képek: 2BD

Megosztás:
2 komment

Címkék: versace alexander mcqueen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.18. 20:18:06

"Régi" idők csillogása. Mint egy időutazás. Donatellától ráz a hideg.

LuPuS 2011.01.20. 15:15:19

A család örökölte az igazgatói székeket.
Donatella,mint stílusigazgató.(Gyöngyöt ne szórj disznók elé...)

Allegra már nagykorú hivatalosan övé lett cég, de én úgy tudom Donatella királyné uralkodik tovább, bár legalább már nem akkora mértékben akar, a tervezésbe beleszólni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása