OurFashion

Magyar tavasz 2. - Mojzes Dóra tavaszi kollekciója

2011.január.12. 13:04

fashionista

3 komment

Mojzes Dóra előző, Jeanne d'Arc kollekciója is nagy kedvencünk volt itt a blogon, (cikk a Marie Claire Fahion Days-ről, ahol Dóra munkáját istenítettük ITT) így a 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját elképesztő kíváncsisággal vártuk, és szerencsére nem is kellett csalódnunk. A római légiósok viselete által inspirált ruhákat Dóra pszichedelikus elemekkel ötvözte: "A ruhák sziluettjére alkalmaztam a római viseletet, és az anyagok színében-mintájában jön vissza a kicsit techno világot idéző hangulat."

A fekete szín visszafogottabb használata, az élénkebb színek, a zöld és a kék árnyalatai, illetve a szezon egyik legdivatosabb rózsaszínjének az alkalmazása pedig igazán nyáriassá változtatja a kollekciót - a könnyű, légies anyagok használatáról nem is beszélve! Ami még különlegessé teszi a lenti képeket, az az, hogy elkészült Dóra első cipő kollekciója is.

Nekem a legjobban az aszimmetrikus, rózsaszín-kheki nyári ruha tetszik, hiszen abban az anyag és a színek könnyedséget sugallnak, de a vállrész és a redőzés mégis hangsúlyos darabbá teszi a ruhát. Persze azt a kékes-zöldes kisruhát is elfogadnám amit az utolsó képen láthattok.  

Nektek melyik darab tetszik a legjobban?

Mojzes Dóra ruháit Abodi Dórával közös showroomjukban nézhetitek (és vásárolhatjátok) meg: Showroom R9 - Budapest, Ráday utca 9.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.12. 14:42:44

A második kreációt kérném szépen, de külön hordanám a ruhát és a nadrágot (ha nincs egybevarrva) :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása