OurFashion

Újraértelmezett Speedok

2011.január.05. 13:21

fashionista

3 komment

Rég elmúltak már azok az idők, amikor a Speedo a férfiaknak készült klasszikus fecskét jelentette. Pár évvel ezelőtti fejlesztésük, a híres 'cáparuha' (azaz a Speedo LZR Racer) -amelyet a legkiválóbb úszók viseltek- akár másodpercnyi idővel is tudta javítani a teljesítményt és egy időben ettől a szenzációtól zengett a sportélet és a világsajtó. Viszont épp a nagy visszhang és a megosztó vélemények miatt ezt a darabot nem lehet használni versenyeken, ezért a Speedo kitalált egy új módszert arra, hogy mégis az érdeklődés középpontjában tartsa ezeket a darabokat: felkérték a brit Find Somewhere márkát és néhány divattervezőnek tanuló diákot, hogy a betiltott fürdőruhákat hasznosítsák újra és kreáljanak belőlük valami teljesen újat. Lent látható az eredmény.

Nektek hogy tetszik?

Képek: Highsnobette

Megosztás:
3 komment

Címkék: fürdőruha speedo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tubi_ca 2011.01.05. 13:58:48

És ezeket hogy? Hova? Miért? Egyébként az utolsó tetszik :) Bár azt hiszem ott már elveszíti a funkcióját az eredeti textil.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.05. 14:51:44

Igazán ötletes kreációk. Az utolsó nagyon tetszik, de valahogy a speedo logó elrontja az összképet. Nekem legalábbis.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása