OurFashion

Kate Moss sminktitkai

2011.január.02. 05:56

fashionista

2 komment

A szupermodell sminkelés terén nem egy Lady Gaga, Kim Kardashian vagy Rihanna kategória, akik élvezettel próbálnak ki milliónyi új színt, stílust és márkát. Kate Moss mindennapi stílusa kifejezetten minimalista, hiszen csak a szempillagöndörítőjét és a szemceruzáját tartja fontosnak; rúzst, pírt, alapozót csak különleges alkalmakkor és persze a fotózásokon használ:
"Minden nap begöndörítem a pilláimat. A trükköm az, hogy sosem szabad a szempillafesték felvitele után göndöríteni, hiszen akkor törékennyé válnak a pillák." Hozzátette azt is, hogy minden alkalommal van nála fekete szemceruza: "Szeretem változtatni a külsőmet, és ezzel adhatok egy kis kiemelést a szememnek vagy akár hangsúlyos füstös sminket is készíthetek."
Az ápolt körmök is fontosak a számára, viszont nincs mindig ideje manikűröshöz járni: "Nem tudom elviselni, ha rondák a körmeim, így a táskámban mindig van körömreszelő, hogy rendbehozzam magam, amíg úton vagyok."

Nektek is vannak különleges sminktippeitek?

Forrás: Kiss and Makeup

Megosztás:
2 komment

Címkék: beauty smink kate moss

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kremyy 2011.01.02. 17:57:54

Ezt a Velveten olvastam reggel...Mostmár megkeresem eredeti nyelven is,ha ma ekkora téma lett.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása