OurFashion

Gigászi sminkkörkép - MAC, Estée Lauder, Chanel, Bobbi Brown, Clarins

2010.december.16. 11:40

fashionista

1 komment

A MAC pezsgőszínű kollekciója, a Cham Pale januártól kerül a boltokba, olyan színekkel, amik mindenkinek jól állnak és olyan darabokkal, amelyek egy sminktáska alapfelszereltségét adhatják. Hiszen egy jó highlighter (mint például a képen látható rózsaszín, arany csillámokkal, 7200 Ft), egy fekete szempillaspirál (4500 Ft), egy sötét szemceruza (4300 Ft) és egy nude vagy halvány rózsaszín rúzs (4900 Ft) kortól és hajszíntől függetlenül mindenkinek kell. A kollekciót a paint potok (5200 Ft), körömlakkok (3300 Ft), szájfények (4400 Ft) és a négyszínű szemhéjpúder (11500 Ft) mellett színezett és levendulás ajakbalzsam (4000 Ft) illetve arckrém (8900 Ft) egészíti ki.

mac champale

 

 

Valójában a képen látható Chanel darab kakukktojás, hiszen az elképesztően szép Paris-Byzantine ünnepi kollekció része a Lumieres Byzantines de Chanel névre hallgató multifunkciós paletta, míg a többi márka a tavaszi darabjait promótálja. A Clarinsnál egyértelműen a hatféle árnyalatban kapható arcpír a legszebb darab, a Bobbi Brown pedig egy nappali és esti használatra is alkalmas szemhéjpalettával (ami külsejében engem nagyon emlékeztet az előző farmeros kollekciójukra) készül 2011 kezdetére. Az Estée Lauder Wild Orchid kollekciójának sem a kampányképe, sem pedig a termékei nem ragadtak most magukkal, ezek miatt nem fogok sorban állni a márkaboltban.

estée

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2010.12.16. 12:26:15

a MAC ki akar csinálni, az tuti!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása