OurFashion

Olvass a magyar divatiparról a Figyelőben!

2010.december.09. 10:51

*Bianka*

2 komment

Mint az már sokan tudjátok Mr. Bianka a Burzsuj blog írása mellett a Figyelő hetilapnál dolgozik újságíróként. Mindennapjaink különleges riporthelyszínekkel és riportalanyokkal megfűszerezve zajlanak és úgy gondoltam, én már semmin nem lepődöm meg az elmúlt egy év történései után.

Egyik korán reggel azonban Mr. Bianka nem a gumicsizmáért nyúlt a szekrénybe, hogy elindul Devecserre vagy esetleg körbenéz Felsőzsolcán, hogy mi újság az árvíz után, hanem fehér Armani ingét vette ki a gardróbból. Álmosan ekkor még azt gondoltam, biztosan megiszik egy kávét Demján Sándorral vagy beugrik a külügyminisztériumba, de amikor elkezdte lapozgatni a névjegykártyatartómat, akkor rájöttem készül valamire...

Az én névjegyeimből és az ő kemény munkájából jött létre Magyarország hosszú évek óta első elemző riportja a magyar divatiparról. Olvashattok benne az új és régi generáció szemléletbeli különbségeiről és érdekességeket tudhattok meg a Je Suis Belle-ről, Nanushkáról, Konsánszky Dóráról, Anda Emilíáról, Zoób Katiról, Anh Tuanról, Szegedi Katáról, Benus Daniról és természetesen a címlapon szereplő trióról a Use unused csapatáról.

Szívből ajánlom mindenkinek, ezt a 8 oldalas írást, ami végre új nézőpontból közelíti meg a blogunk olvasói által imádott témát.

Fotó: Sárosi Zoltán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2010.12.09. 11:10:37

miert kellett ennyire leretusalni a gyonyoru triot:SSS

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2010.12.09. 15:52:45

'Kicsit' SIMS-es lett a fotó :-D

Egy divatfotónál még csak-csak, de ha embereket szeretnénk bemutatni, akkor..
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása