OurFashion

A Victoria's Secret divatbemutató

2010.november.23. 15:31

fashionista

3 komment

Hazajöttem és az első dolgom az volt, hogy utánanéztem, miről is maradtam le az elmúlt két hétben. Az egyik dolog, amit bánok, hogy kihagytam az a Victoria's Secret divatbemutató. Szokás szerint nagyszabású esemény volt gyönyörű nőkkel, látványos show-val és persze elképesztően szexi fehérneműkkel.
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy mindegyik Victoria's Secret show ugyanolyan: előre megjósolható a stílusa, vigyorognak a modellek, óriási szárnyakat raknak rájuk, az összes elképzelhető sztereotípiát hozzák és minden túl rózsaszín, de mégis tetszenek.)

Ti melyiket kéritek?

Katy Perry és Akon énekelt a nagyérdeműnek:

Gumicukorhangulatú szettek:

Forma 1 rajongóknak:

A rock-chic és a kimonó házassága:

Diszkrét darabok a shown, mint mindig:

Az abszolút kedvencem a pávatollakkal/pávakék színben vonuló modell darabja (és nem, semmi köze sincs ennek ahhoz, hogy az India-lázam még mindig tart és az ország jelképállata a páva).

Hiperromantikus darabok (alkalmanként egy kis rockkal fűszerezve):

Superwoman szett kamusúlyzókkal:

Riói karneválhangulat:

Persze voltak elhibázott szettek is - valaki megmagyarázná a rúzsfoltos kezeslábast, a  fodros borzalmat és a halcsontpoklot?

Forrás: The Lingerie Post

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lulu.- 2010.11.23. 15:49:19

nem tudjátok, hogy cipőket is meg lehet e venni?(:

vadmeggymag23 2010.11.23. 22:33:55

Nekem a forma egyesen és az utolsó 3 darabon kívül mindegyik tetszik.Főleg a pávás ami tényleg nagyon csoda csoda szép.De amúgy az összeset elfogadnám:)

m.anna 2010.11.24. 17:46:23

az tényleg anja rubik ott, azzal a borzasztó, és csontsovány alakkal? miért?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása