OurFashion

Kedvenceim: High Glam

2010.november.06. 07:05

fashionista

1 komment

Amikor ezeket a sorokat olvassátok, én éppen India felé repülök, hogy 2 hétig pihenjek, városnézzek, tevevásározzak és persze egyek. Ezalatt az idő alatt nem számíthattok tőlem friss hírekre, hanem -ahogy már megszokhattátok- a 'Kedvencek' mappám archív tartalmát idézem fel nektek régi editorialokkal, divatanyagokkal és persze táskákkal cipőkkel ruhákkal.

A lenti divatanyag a márciusi Vogue Italiából való, Miles Aldridge fotóin a gyönyörű Toni Garrn pózol három rendkívül elkényeztetettnek és traumatizáltnak tűnő gyerek jóvoltából. A tavaszias pasztellszínek, az elfojtott agresszió, a nikotinfüggés és a kezdődő alkoholizmus pedig a high society sztereotipikus kellékei -de ezen a divatanyagon mégis jól működnek.

10

7

2

12

8

9

Forrás: Fashion Copious

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.11.15. 00:02:06

Indiából mobiltelefonálni felejtős. Ne is vigyed magaddal
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása