OurFashion

A Magenta 2010 őszi/téli kollekciója

2010.október.07. 10:20

fashionista

2 komment

A Magenta a 2010-es őszi/téli szezonban leginkább a különleges textíliákra helyezte a hansúlyt: könnyed, átlátszó, csipkehatású és puha anyagokból alkották meg a kollekciójukat, meghatározó színeik a barna és árnyalatai, szürke, a kék és ezeket egészítik ki a Cavallit idéző állatmintás anyagok, amelyek mind a ruhákon (lásd a leopárducmintás dzsekin) mind pedig a kiegészítőkön visszaköszönnek. Bátran kombinálják az egymástól teljesen eltérő texíliákat és különleges szabásokat -mint például a barna szoknya drapériaszerű alja- így alkotva meg az egész kollekciót körüllengő egyedi hangulatot.

Ti melyik darabot kérnétek a képek alapján? Nálam abszolút a csipkefelső viszi a pálmát, az alsó anyag és a fekete csipke kontrasztja gyönyörű és elegáns, de a barna, rózsamintás ruhát is el tudom képzelni magamon, hogy feldobjak egy unalmas, irodában ücsörgős hétköznapot.

www.mgnt.hu

 

 

(x)

Megosztás:
2 komment

Címkék: magenta 2010 tél 2010 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2010.10.08. 13:04:41

omg ez a lany,ezek a kormok,ez a retus...ezek a ruhak...AA!!!

zarecsnaja 2010.10.10. 00:36:19

nekem egyis sem kéne. mindegyik borzalmas.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása