OurFashion

Burberry - Az élménybeszámoló

2010.szeptember.27. 14:00

**Anna**

4 komment

Londonban az élet egy percre sem áll meg, nincs ez másként a divathét idején sem. Ha az ember nem tudja, hol vannak a bemutatók, ugyan olyan ez a hét is, mint az összes többi. Munkába sietnek az emberek, nincs hatalmas felfordulás az esemény miatt, csak a beavatottaknak tűnnek fel a változások. Ám ha valaki véletlenül a Tate Modern mellett sétálgatott, feltűnhetett a múzeum mellett egy lezárt utca, középtájon hatalmas Burberry felirattal és rengeteg kiáltozó fotóssal. Hírességek jöttek, vakuk villantak, már a bemutató előtt különleges volt a hangulat. A nagy melegre senki nem volt felkészülve, a legtöbben menő kabátokban, szőrös mellényekben és zakókban érkeztek, pár perc elteltével azonban a kézbe kerültek a hideg ellen védő alkalmatosságok.

Elsőként Sarah Jessica Parker érkezett meg, először csak hullámos haját láttuk hátulról, majd mikor lazán elsétált mellettem egy pillanatra azért megállt a szívem. Élőben talán még vékonyabb, mint a fotókon, borzasztóan csinos és vidám volt, mindenkire mosolygott, egyértelműen élvezte a helyzetet. Utána a Burberry plakátjairól ismert fiúk érkeztek tömegesen, természetesen tetőtől talpig a divatház alkotásaiban. Az eseményról természeretesen az angol divatikon, Alexa Chung sem hiányozhatott…És majdnem a legvégén megérkezett az, akit mindenki csodál, imád és fél, a hirhedt hires Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője. Ez volt az a pont, amikor nem hittem el hogy tényleg ott vagyok ahol, és azokkal nézhetem végig a bemutatót, akikre felnézek, akik hatással voltak és vannak az életemre. Látni ahogy Anna vagy Joe Zee figyelni a sétáló modelleket…leirhatatlan érzés. Már régen éreztem magam ennyire szerencsésnek, mint ezen a délutánon.
Hogy a bemutató milyen volt? Gyönyörű. A zene egyszerűen fantasztikus volt, nem a szokásos elektronikus ritmus, hanem dallamos szólamok, amitől az ember meghatódik. Romatikus volt, igy számomra eltalálták a tökéletes kontrasztot a markáns állatmintás darabok, a kemény szegecses dzsekik és a nőies, testhez simuló darabok között. Bátor neon szinek a visszafogott fekete és bézs mellett a Burberrytől már megszokott elegáns sziluettekkel, bártabb megfogalmazásban. A kedvencemet nagyon nehezen tudnám kiválasztani, de a fordos ruhák a fantasztikus, atlétaszerű hátmegoldással mindenképpen a lista elején vannak, a bőrdzsekik meg persze hogy kellenének azonnal.
(Csak hogy félreértés ne essék, a fotók sajátok.)

Megosztás:
4 komment

Címkék: celeb london burberry fashion week

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.09.27. 16:48:33

Wow! Szívesen ültem volna Anna ölében, az első sorban!

luellla 2010.09.27. 16:55:43

az 5. képen az a ruha vadító...meg sjp kabátkája is meg az összes többi ami a bemutatón volt

morrighan 2010.09.27. 21:53:06

ajj de irigy vagyok, el sem tudod kézelni(: jók lettek a képek!!

LuPuS 2010.09.29. 08:06:30

Gratulálok (és persze az irigység is szól belőlem)!

Egy örök darab- Burberry Tranch Coat- még mindig a kívánság listámon élén van, de lassan-lassan :)

még egyszer gratulálok ...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása