OurFashion

A Burberry szereti az OurFashiont

2010.szeptember.19. 21:48

*Bianka*

2 komment

Ez már bizony nyár közepén bebizonyosodott, amikor Adam Shapiro a kontinentális marketing menedzser és Pajor Zsuzsanna a budapesti Burberry boltvezetője vendégül látott engem és Mr. Bianka Burzsujt a Gresham Palotában egy hétfői délutánon. Hosszasan beszélgettünk a magyar és a nemzetközi magazin és divat piacról és természetesen az OurFashionről és a Burzsuj blogról, amit már nem kellett se a külföldi se a magyar vendéglátónknak tüzetesen bemutatni.

És hogy mi lett a beszélgetés vége? Egy meghívó a Burberry  Prorsum bemutatójára a London Fashion Weekre és egy "meghívó" az összes OF olvasó részére. És hogy mégis hogyan? Úgy, hogy kedden 17.00-kor élőben láthatjátok a blogon a bemutatót és emellett Christopher Bailey személyes tweet-jeit is nyomon követhetitek. 

 

 

Joggal tehetitek fel a kérdést, miért nem arról áradozok, hogy holnap reggel indulok a divathétre, megnézni a bemutatót. Ennek az oka az, hogy az univerzum nagyon csúnyán elbánt velem. Fültövig betakarózva fekszem ugyanis tüdőgyulladással ,és megszakadt szívvel de lemondtuk Mr. Biankával a repülőjegyet. Anna azonban Londonban van, és már remegő térdekkel várja a bemutatót, úgyhogy személyes beszámolóját természetesen elsőként Ti olvashatjátok majd!

Reméljük örültök ennek az exkluzív ajándéknak a Burberry-től! Mi köszönjük szépen, és reméljük jövőre már mi is eljutunk Londonba! Mindesetre én már augusztusban bundabugyiban fogok járni 2011-ben, hogy nehogy újra így járjak... :(

Végül pedig következzen egy invitáló videó Christopher Bailey-vel:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beryl 2010.09.20. 17:54:00

szegény Bius :C
jobbulást

chailattelove 2010.09.20. 22:34:39

sajnálunk nagyon, nagy kiszúrás:(( na de majd jövőre! Anna pedig a Burberry-n kívül a Fashion's Night Outról is írhatna valamit, meg hogy milyen Londonban, stb...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása