OurFashion

Fehérneműtrendek őszre

2010.augusztus.21. 12:05

fashionista

3 komment

 

A szexi fehérneműk mellett az agyam automatikusan egyenlőségjelet húz az Agent Provocateurrel. A 2010-es őszi reklámkampányuk a leskelődő férfiak kíváncsiságára épít, ugyanis a modell, akinek az arca végig takarásban van, mintha egy rejtett kamera előtt sétálgatna, így mutatva be a legújabb bugyikat, melltartókat és harisnyakötőket.

A színekben a klasszikus fekete és a grafitszürke csipkeösszeállítások továbbra is nagyon divatosak maradnak, ezzel nem nagyon lehet tévedni.

Anyagokban a szatén a reneszánszát éli, itt szerencsére láthatunk a feketén túl is gyönyörű színeket, például ametisztlilát. 

Láthatunk szerencsére érdekesebb szabásvonalakat is, pédául ezt a magas derekú, de mégis szexi bugyit:

Nagyon trendi lesz a különböző textíliák keverése, például átlátszó muszlin kombinálása selyemmel vagy csipke szaténnal - például sötétkék vagy pink színben.

Persze ha valaki kevésbé venné démonira a figurát a hétköznapokon, akkor annak ajánlom az Oysho legújabb kollekcióját. Az Inditex Group (óriási ruhagyártó cég, melyhez a Zara, a Pull&Bear, a Bershka és a Stradivarius is tartozik) fehérneműket forgalmazó márkája az új kedvencem: reális áron nagyon szép darabokat lehet kapni és a minősége is jó - ne rémisszenek meg a Hello Kitty-k és Daisy kacsák a kirakatban, merészkedjetek beljebb bátran.

Ősszel a vidéki romantika jegyében 'Country Heritage' néven dobnak piacra egy kollekciót, azúrkék, pasztell és malegbarna színekkel. 

look2agostoweb

Emellett virágmintás darabok és meleg pasztellszínek is megtalálhatók lesznek a kollekciójukban, ami a fehérneműkön túl hálóruhákat és egy két utcai darabot is tartalmaz.

look2este copia

newlook

Forrás: The Lingerie Post és az oysho.com

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luellla 2010.08.21. 13:32:29

én már 2-3 éve felfedeztem az oyshot, amikor még nem jött be mo-ra és már akkor rájöttem, h messze kenterbe veri az összes konkurenciát. árban tezenis, eredetiségben WS, minőségben intimissimi. csak egy gond van, h b kosárnál sosincs nagyobb melltartójuk, ami viszonylag leszűkíti a vásárlói kört.

☺Lili☺ 2010.08.21. 15:21:53

mindkét márka nagyon lájk, de az oyso tényleg csinálhatna nagyobb cicifixeket, az agent provocateur meg bejöhetne Mo-ra...

legend of a dead spider 2010.08.22. 09:17:49

Minek az a sok fehérnemű ? Fáradságos lefejteni. Habár a harisnyakötőt csípázom.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása