OurFashion

Steven Meisel nem viccel...

2010.augusztus.05. 20:28

*Bianka*

3 komment

Ha van  valaki, akkor Steven Meisel az, aki a világ aktuális kérdéseire és történéseire a divatvilág legádázabb fegyverével az editorial fotózással válaszol. Most sem történt ez másképp, amikor modelljeit olajba borított testtel a tengerparta vetette és szenvedő arccal örökítette meg az olajkatasztrófa "haldoklóit". A képek magukért beszélnek és szerintem fantasztikusak. Ezeken a képeken senki sem fogja böngészni a krediteket, hogy vajon honnan van ez a csini kis naci, csak kinyitják a lapot és percekig nézik majd a fotókat.

A fotók alján egy backstage videót is találtok.

Megosztás:
3 komment

Címkék: vogue steven meisel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.08.06. 15:27:05

Remélhetőleg a BP is látja ezt a sorozatot.

Ettől függetlenül a képek kegyetlenül arcul csapják az embert, merev testek, pillanatok kiragadva az élet napos oldaláról, amik egy pillanat alatt a végletes másik oldalra taszítják magát alkotót és az alkotást is.

Fashionlover 2010.08.08. 10:51:07

Felülről a negyedik kép félelmetes!!! Szó szerint megijedtem tőle!! De van mondanivalója és ez jó!!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása