OurFashion

Arcok a magyar divatéletből

2010.július.05. 09:24

**Anna**

0 komment

Fazekas Richard, sminkes

Kor :31
 
Lakhely: Budapest,Magyarország
 
Honlap: www.richardfazekas.com(coming soon)
 
Legelső munkahelyed: Max Factor
 
Eddigi legkedvesebb munkád: Az én munkám mindig kedves!:)
 
Hogyan kezdtél el a divattal foglalkozni? Egyszer csak azon kaptam magam, hogy kivagdostam a modellek képeit a külföldi divatmagazinokból és mappákba rendszereztem őket különféle szempontok alapján!...Tulajdonképpen itt kezdődött minden!
 
Honnan nyersz inspirációt? Főleg utazásokból és az ott látottaktól! De minden nap más és más mozgat meg! Ma éppen egy Louis Vuitton táskából.
 
Mit tartasz eddigi legnagyobb sikerednek? Szerencsére több is van! Én sikerként élem meg ,ha profi nemzetközi szakemberekkel dolgozhatok.
 
Mi a legnagyobb vágyad az életedben? Párizsban egy tetőtéri lakásban szeretnék élni és Pat Mcgrath csapatában közreműködni. Egyenlőre ezekben gondolkodom!
 
Szerinted hogyan öltözködnek a magyar fiatalok? "Kényelmesen"
 
Melyik divatmagazint ajánlanád? Vogue Paris,Numero,S magazine, L'Officiel Paris
 
+1 kérdés:
Egy igazán extravagáns smink vagy a natúr smink a nagyobb kihívás? Mindkettő nagy odafigyelést igényel. Most éppen natúr korszakomat élem meg és ennek elkészítési lehetőségeit bújom, kísérletezem ki! Elég izgalmas!

 

Richard legutolsó kedvenc saját munkája az első képen.

A második fotó pedig a kedvenc divatfotója: Most a legkedvesebb fotóm Greg Kadel készítette amelyben számomra benne a divat a szépség a nőiesség az egyszerűség és a tökéletesség!

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása