OurFashion

OurFashion - már a joy.hu-n is

2010.április.07. 11:53

fashionista

1 komment

Aki rajongónk a facebookon, az már tegnap óta tudja a nagy hírt (visszafogott dobpergés, és még egy indok arra, hogy ide kattintva Te is a rajongónk legyél), hogy a JOY magazin weboldalán, a joy.hu-n OurFashion rovat indult, azaz hetente több alkalommal a mi cikkeinket olvashatjátok a portál divattal foglalkozó aloldalán.

Természetesen ott is a megszokott stílusban írunk, de csak olyan cikkeket olvashattok, amik itt a blogon nem jelennek meg, úgyhogy érdemes minden nap ellátogatnotok a joy.hu-ra is, hogy elsőként értesüljetek a legfrissebb divathírekről és trendekről!

Elsőként például Galliano új őrületéről olvashattok, ami meglepő módon túlmutat a klasszikus cipő-táska-öv-ékszer kiegészítő kombinációkon!  

Megosztás:
1 komment

Címkék: rolunk joy ourfashion

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása