OurFashion

Arcok a magyar divatéletből

2010.március.09. 10:18

*Bianka*

10 komment

PUNK

Fotó: Zsólyomi Norbert

Smink: Véger Fibi

Haj: Barsi Balázs

Styling: Baksa Zsófi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coco 2010.03.09. 13:13:22

szépek a munkái, DE:
nem értek egyet ezekkel a (szerintem) kissé nagyképű megjegyzésekkel a magyar fiatalok öltözködését illetően: "borzalmasan" (ez több interjúalanynál is így volt). egyetértek azzal, hogy átlagosan szörnyű a kép. jobban szeretem azonban azokat, akik azt mondják, hogy van azért változás, még ha nagyon lassan is történik... mi is azért vagyunk itt, azért járunk nyitott szemmel, írunk blogot és olvasunk blogot, hogy ez megváltozzon. van tehát törekvés, és a hatás is látszik, ha (egyelőre) nem is nagy méretekben.

jól látom egyébként, hogy Anna által tervezett darabok is vannak a képeken? :) nagyon jók.

fulopr 2010.03.09. 19:50:27

egyetértek azzal, hogy nem kéne ilyen szinten általánosítani. a képek egyébként jók, viszont az az ezüst nadrág a 2. képen szerintem szörnyű =(

suo tempore 2010.03.09. 20:25:04

szerintem a néni vakolgasson csak tovább nyilatkozás helyett

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2010.03.09. 22:05:33

fú, valóban nem erőlködik, hogy szimpatikus képet alkosson magáról..."borzalmasan." - kicsit negatív a néni. Ráadásul nincs is igaza. : )

anitaw94 2010.03.09. 22:49:16

Sziasztok!
Nem tudom, hogy tud-e valaki segíteni.. Az lenne a kérdésem, hogy a 4. képen lévő szőke srácot, hogy hívják? Nagyon ismerős.....

Mr. Láb · http://www.amerikaifootball.blogspot.com/ 2010.03.10. 00:13:03

Én sem értek egyet ezzel a borzalmasan meg egyenruhaszerüs résszel, nemrég jöttem vissza németországból egy fél év kint kallódás után. Ott azt tapasztaltam hogy az emberek igyekeznek a legújabb divatot követni, de majdnem mindenki ugyanúgy néz ki. Nem csak pénz kell egy kis fantázia is és szerintem azért itthon fantáziadúsabban öltöznek az emberek. De azis lehet, hogy csak a hideg miatt bújtak nagyon hasonló hacukákba odakint:D:D

luellla 2010.03.11. 17:26:41

az editioral egy hányás viszont abban igaza van hogy tényleg borzalmasan öltöznek a fiatalok. én 17 vagyok lassan szoval nem számítok túl öregnek úgy érzem de el kell ismerni, hogy ha végigmentek az utcán akkor azt látjátok, hogy: lányok: oldalfrufru-vasalt haj, rövid (mű)bőr motorosdzseki, valami bővebb póló/blúz általában bershka/stradivarius/h&m, cicanaci/csőfarmer, nyáron balerina télen bokacsizma/over-the-knee csizma - amelyek amilyen végletesek olyannyira állnak nevetségesen még legszebb lábú lányokon is.
fiúk meg dettó: póló+farmer+tornacipő.
akik meg alterebb módon öltöznek végül is azok is egyformák (háremgatya, horgolt meg színes cuccok, raszta, tágító, bagaboo/crumpler/freitag stb.)
tény, hogy divat terén még bőven fejlődő országnak számítunk és közel sincs itthon annyi bolt, mint spanyolországban vagy angliában, de komolyan már előbb megfordulok egy eredetien felöltözött csaj után az utcán mint egy helyes fiú után, mert az ritkább...
hol a kreativitás???

ektar 2010.11.16. 08:39:50

Úristen, milyen balf@szok kommentelnek itt?!
Mit néniztek bmeg??? Ez a "néni" az egyik legjobbfej nő, akit valaha ismertem, mellesleg a hazai divatszakma egyik legjobb sminkese!
Ez az "editorial" meg baromi jó, csak nincs szemetek a divathoz!

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2010.11.16. 11:08:35

@ektar: Időben veszed észre te is a dolgokat.. :-)

1. A kommentelők 99,9999%-a nem ismeri ezt a "néni"-t, így nem tudja, hogy mennyire jófej.. Nekik egy interjú alapján kell 'dönteni'.
2. A divat szubjektív, ezt neked kéne legjobban tudnod, ha már ilyen szavakkal dobálózol, hogy 'nincs szemük hozzá'..
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása