OurFashion

Programajánló - Árverés a KREÁ-ban

2010.január.27. 11:08

*Bianka*

0 komment

Január 29-én, pénteken este 18 órától tartja a KREA Kortárs Művészeti Iskola szokásos, kiállítással egybekötött árverését. Az idén hetedjére megrendezett eseményen a résztvevők és az iskola tanárai, diákjai jótékony célokra ajánlhatják fel tárgyaikat, alkotásaikat.

A kiállítás megnyitóval egybekötött árverésen kalapács alá kerülhetnek majd korábbi kiállítások fotóprintjei, személyes használati eszközök, egyedi tervezésű ruhadarabok, vagy akár hasznavehetetlen karácsonyi ajándékok. A felhőtlen szórakozást nemcsak a különleges tárgyak, de az árverést irányító műsorvezető, Wesselényi-Garay Andor építészteoretikus humoros összekötői is garantálják. A tavalyi eseményen több mint 270ezer Forint gyűlt össze, ezt az összeget az iskola az SK RELAX Művészetterápiáért Alapítvány javára ajánlotta fel, aki a támogatást drogprevenciós terápiákra és daganatos betegek művészetterápiás kezelésére fordította. A Krea iskola az idei árverésen befolyt összegből a váci Simon Antal Általános Iskola, Diák- és Gyermekotthon (www.simonantal.vac.hu) halmozottan sérült és középsúlyos értelmi fogyatékos állami gondozottainak szeretne segítséget nyújtani, úgy hogy a tanulók számára szükséges speciális fejlesztő-eszközök beszerzését finanszírozza.

Az árveréshez kapcsolódóan a KREA stylist és divattervező szaktanárainak munkáit bemutató kiállítás nyílik az iskolában. A kiállító művészek a hazai divatvilágban (el)ismert művészek; Godena-Juhász Attila és Tóth András a USE Unused, Kiss Tibor és Dévényi Dalma a Je suis Belle, Gyulai Natália a NATI 100% pure idea divattervezője, Tóth Móni, Dóczi Heni, Molnár Virág divattervezők, Kiss Szilárd, Pálmai Anikó, Schön Edina, Kiss Heni stylistok, Szűcs Edit jelmeztervező, Tombor Sarolta sminkmester, Iván Júlia designer, Csipes Antal iparművész és Lonovics Zoltán tervezőgrafikus.
A rendezvényen a részvétel ingyenes, az árverésre folyamatosan, akár aznap is várjuk a felajánlásokat!

Időpont: Péntek, 2010. január 29. 18:00 óra

Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola

1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet Tel.: 269-2110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása