OurFashion

Youtube beauty guru - Az összes titokra fény derül

2010.január.12. 18:26

**Anna**

12 komment

A Youtube és a Myspace már sokakat juttatott hihetetlen hírnévhez és sikerekhez, rengeteg tehetséget fedeztek fel ezeken a kép és videó megosztó portálokon keresztül. Tegnap találtam meg Juicystar07-et (Blairt), aki szépségápolási tanácsokkal látja el számítógépek előtt ülő lányokat világszerte. Oktató videóit a szobájában üldögélve saját kamerával készíti el, majd tölti fel a netre. Vannak olyan részek, amit több mint egymillió érdeklődő nézett meg eddig, a twitteres követőinek száma is 65 000 felett van.

Én eddig csak egy videót néztem meg, de máris sok apró információval lettem gazdagabb. A videókban pontosan elmondja hogy mit és miért használ, hogyan kell felvinni a szemfestéket a helyére. Hogyan készül Lauren Conrad hajfonata, a sztárok finom hajhullámai vagy Miley Cyrus make up-ja? Választ kaptok, megígérem. Olyan sminkeket, manikűröket és frizurákat készít el, amiket én is meg akartam magamnak csinálni, de eddig valahogy nem sikerült. A fontos apró fogásokat is megosztja velünk, így nem marad titok előttünk, végre sikerülhet az a füstös szem, amire mindig is vágytam.

http://twitter.com/juicystar007

https://www.youtube.com/user/juicystar07

 

Megosztás:
12 komment

Címkék: youtube beauty érdekesség haj smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tündérbogyó 2010.01.12. 19:50:54

a tévhittel ellentétben mégiscsak létezik olyan csaj, aki képes csukott szájjal szempillát festeni :)

megnéztem az összes videót. nagyon hasznosak. iszonyú ügyes :)

énmegén 2010.01.12. 20:30:11

idegesitő kis liba, kamu louis vuittonnal a háttérben :S

coco 2010.01.13. 00:18:36

én tényleg szerettem volna valami jót írni róla, de a hangja olyan mértékben idegesítő, hogy nem sikerült... XD

**Anna** 2010.01.13. 00:54:23

nekem sikerült eltekintenem a hangtól...bár tényleg nem ment könnyen

the.butterfly 2010.01.13. 01:13:17

szerintem aranyos a kicsaj, tipikus amerikai elkenyeztetet kislany.semmi gond nincs ezzel..csak a durva az egeszben az, hogyha valaki ismeri a MAC cuccokat(feltetelezem jelen esetben szinte mindenki) akkor tuja, hogy egy darab is egy kisebb vagyon..nem hogy ENNYI!
ez a lany 16 eves es van lehetosege hogy kb annyi MAC termeke legyen amennyi nekem eletemben nem lesz..:D

www.youtube.com/watch?v=p_f3XHzSOSs&feature=channel

ez a makeup collection..nem semmi..

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.01.13. 09:33:53

@coco : nagyon irritáló a hangja, nem bírtam végignézni:) majd megpróbálom hang nélkül...

sminkből az amatőr kedvencem a youtube-on panacea81, jókat csinál

www.youtube.com/user/panacea81

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2010.01.13. 13:30:51

Én hamar túlléptem a hangján, bár tényleg bicskanyitogató :) Ügyes.

coco 2010.01.13. 14:08:05

@the.butterfly: ezzel nem értek száz százalékban egyet: nekem is van ennyi sminkcuccom, a nagy része MAC, apránként kell beszerezni, és egy-egy darab szinte évekig elég, pedig minden nap sminkelem magam. persze az alapdarabok, amiket minden nap használok, gyorsabban fogynak, de az nem egy vagyon, hogy három-négyhavonta megvegyél egy alapozót, tust stb.
egy jó tipp: keressetek rá arra, hogy "blog sale", és a fenti lányhoz hasonló elkényeztetett kislányok sminkblogjain elképesztően jó és alacsony árú sminktermékekre találhattok, amiket megvettek, de sohasem használtak. jó példa erre a Hello Kitty kollekció, amit az összes kislány összevásárolt (a legtöbbjük a teljes kollekciót), és utána persze nem használták soha, néhány dollárért pedig megszabadulnak tőlük a blogjaikon. én így jó néhány nagyon jó termékhez jutottam már hozzá, elképesztően alacsony árakon. mivel kicsik a termékek, a szállítási költség is elhanyagolható. :)

ddevil 2010.01.13. 15:02:50

A hangján túllépve, rettenetesen hosszúak a videói és ismételgeti csak önmagát. Tekergetnem kellett, h megtudok-e valami hasznosat is.. Nem, nem lesz a kedvencem.

**Anna** 2010.01.13. 15:05:40

@coco : konkrétabb tipp? kiváncsivá tettél:)

coco 2010.01.13. 15:52:52

@**Anna**: a google-ba írd be, hogy "blog sale", és nézegesd végig, érdemes! :))
itt van egy oldal, ahol valaki elkezdte összegyűjtögetni őket, ez is hasznos: blogsales4you.blogspot.com/
remélem, találsz valami jót! időről-időre érdemes megnézegetni az újakat, én mindig találok valamit XD most épp egy MAC prep+prime lip treatment-re bukkantam, 8 dollárért... az üzletben hatezer körül van az ára. szóval, csak kitartás :))

ontheroad 2010.01.17. 22:22:23

Kiscsajnak van egy tesója: Allthatglitters21, neki nem idegesítő a hangja:) Csak néha nyávog:) LV táska amúgy nem kamu, mind2 csaj szülőktől kapta x-edik szülinapra...van room-tourja kiscsajnak, az is megér egy misét:)

Kollekció meg: kihasználva népszerűségüket anyuka segítségével nyitottak egy webshopot, ahol használati tárgyakat árulnak, filléres cuccok, csak egyedivé teszik (pl ecsettartó pohár, füzet, mappa stbstb-, így többért lehet eladni:) Lényeg: sminkek egy részét így félig-meddig megvehetik maguknak:) De nyílván nem szegény a család, előttem is írták már, tény.
Jah: nem tudom most mi van youtube oldalán életkorhoz írva, de múltkor mondta vmelyik videóban, h még csak 16/17 éves...említett tesó már idősebb, 22/23 vagy mennyi:)

Amúgy bár jók a videói, vannak nála sokkal jobbak is, nyílván ez életkorából is adódik, elég sok "makeup/youtube-guru" videóit nézem, átlag 22-25, ill. 28-30 évesek, régebb óta sminkelnek, több a gyakorlat, és van mikor észrevehetően szebb a smink. Szóval nagyon-nagyon megéri nézelődni youtube-on, tényleg rengeteget lehet tanulni;)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása