OurFashion

Január végén irány a Konsánszky Showroom!

2010.január.04. 12:37

*Bianka*

3 komment

Talán az egyetlen dolog, amiért még elviselhető ez a hideg és borús januári hónap itt a vizsgaidőszak közepén, az a rengeteg árleszállítás. Ki ne szeretne negyed- vagy féláron hozzájutni egy magyar tervező különleges darabjához?

Gondolom sokan jártak már úgy mint, én: decemberben elhatározom, hogy nem vásárolok semmit, hiszen januárban jönnek az óriási leárazások és majd utólag bevásárolok magamnak karácsonyra. Persze idén sem sikerült a tervem, ettől függetlenül mindenképpen ellátogatok Konsánszky Dóra showroomjába január 28-án vagy 29-én. A téli kollekció darabjait ugyanis 20-50 %-os kedvezménnyel lehet beszerezni ezeken a napokon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezekből (is) válogathatunk: 2009/2010 őszi-téli kollekció:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem elég, hogy a korábbi kollekció darabjait csökkentett áron vehetjük meg, de már a tavaszi kollekció darabjait is megleshetjük. A bécsi múzeumnegyedben rendezett divathéten mutatták be az idei tavaszi/nyári kollekciót, ami nem csak az osztrákokat, de engem is azonnal levett a lábamról. Dóra ruháiból árad a nőiesség és az elegancia, de ezt a vonalat egy olyan különleges és természetes lazasággal tudja megfűszerezni, hogy a végeredmény láttán mindenkinek tátva marad a szája.

Ha a túlzott elegancia kissé elriasztana valakit a vásárlástól, annak is jut még elég darab Dóra showroomjában. Ne feledkezzünk meg ugyanis a nemrég debütált első KD Jeans kollekcióról sem, amiből szintén szemezgethetünk idén is!

A 2010 tavaszi/nyári kollekcióból pár kedvencem:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video a bécsi divathétről:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

izera 2010.01.05. 10:26:15

Sziasztok,

meg tudnátok mondani, hogy milyen árkategóriába tartoznak az itt kapható ruhák?

Köszi

gabr 2010.01.05. 19:58:54

@izera: Szia,A téli vásár idején már 10000 Ft-tól tudsz vásárolni nálunk a showroomban! Üdv. Gabr

dru. (törölt) 2010.01.07. 18:30:46

hűűű a promóciós képen az a fehér ruha(?) gyönyörűűű<3
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása