OurFashion

Femme fatale, film noir...

2009.december.04. 11:32

fashionista

5 komment

 A fenti szavak jártak a fejemben, miután megnéztem a „La Demimondaine“ (Félvilági hölgy) című rövidfilmet a lenyűgözően éteri Iris Strubegger főszereplésével. Persze a film nem csak a vörösborszínű rúzs, a füstös szemek és az elképesztő ékszerek miatt érdekes, hanem amiatt is, hogy egy hiperinnovatív kamerával (ún. RED ONE) vették fel, ami négyszer jobb minőségű , mint egy hagyományos HD kamera, a vele készített képek annyira élesek, hogy a lefilmezett jelenetekből bármelyik képkocka kivágható és felhasználható csúcsminőségű fotóként. Ha pedig végignézitek a filmet, láthatjátok, hogy gyakorlatilag kiáltanak egy jó kis editorialért valamelyik menő magazinban.

Természetesen ez meg is történt, a filmből divatanyag lett, amit a decemberi flairben találhattok meg. (A magazin már Magyarországon is elérhető, a decemberi számuk ma jelenik meg.)

Werkfotók a forgatásról: a képeken Ingrid Geringer a flair divatigazgatója, a női szíveket megdobogtatóan sármos Sandro Suppnig kreatív igazgató és persze Iris látható a forgatás helyszínén, New York egyik legmenőbb szórakozóhelyén, a The Box-ban. 

Megosztás:
5 komment

Címkék: editorial flair iris strubegger

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timka81 · http://illatoskert.com 2009.12.04. 15:52:20

Van ebben a lányban valami félelmetes számomra. Egyébként csodaszép ez a rövid film noir.
Nem olyan rég írtam a femme fatale-ok inspirálta parfümökről. illatoskert.blogter.hu/381005/femme_fatale

☺Lili☺ 2009.12.04. 17:07:28

tetszik a rövidfilm, leginkább az abszintos, antikbabás rész fogott meg, de a filmekből kivágott fotóknak nem vagyok nagy híve. milyen kis cuki ez a lány smink nélkül!

take_me_somewhere_nice 2009.12.04. 20:02:47

Ez a lány valamiért nekem is rémisztő, olyan mintha horrort néznék: alig merek kibújni a párna mögül, de mégis muszáj néznem.

mimooza 2009.12.07. 11:53:13

wow. csodaszép zöld színű az abszint és micsoda kanál.

pentekagnes 2009.12.08. 21:43:21

Lenyűgoző a videó, és csodás Iris
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása