OurFashion

Játék a színekkel

2009.november.28. 17:03

fashionista

1 komment

Korall - A Bobbi Brown Cabana Corals kollekciója 2010 tavaszára a márkától már megszokott csillogó szájfényekkel, natúr rúzsokkal és kétféle 'Shimmer Brickkel'. 

Bobbi Brown Cabana Corals Collection

Arany és bézs tónusok: ezek az uralkodó színei Chanel tavaszi kollekciójának, amelynek a legszebb eleme ez az ún. 'highlighting' púder 

Hipenk színkavalkádot ígér a MAC Colour Pop

A gyapotvirág fehérsége köszön vissza a Clarins Cotton Flower kollekciójának sztárpalettáján - de a kép tanúsága szerint néhány élénkkék és cukorkarózsaszín árnyalatot is fognak tartalmazni:

Nagyon izgalmasnak ígérkezik az Estée Lauder és Michael Kors közös kollekciója Very Hollywood néven, telis tele pink, korall és bézs színekkel. Korst az Angelina Jolie és Reese Witherspoon által képviselt hollywoodi glamúr ihlette meg a kollekció készítésekor.

Art Deco Armani: gyönyörű fekete kompakt és rúzs, kristályberakással még 2009 karácsonyára - tökéletesen beleillik az Armani kiegészítők által meghatározott stílusvilágba.

MAC Warm&Cozy - natúr színek 1-2 hangsúlyos barnával, a szokásos, szájfények szemfestékek, púderek és körömlakkok mellett különleges arcápoló növényi olajampullákkal és krémekkel.

Forrás: Temptalia, Glossy Kiss

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beryl 2009.11.28. 18:36:59

olyan tökegyforma mindig mind1ik. kivéve a pink, de az rusnya. viszont az armanis lány mesésen van kisminkelve, a sminkest megvenném iziben
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása