OurFashion

A legolcsóbb designer termékek karácsonyra

2009.november.26. 10:12

*Bianka*

1 komment

Ha karácsonyra örülnél valami igazi designer terméknek, azonban a pénztárcátok nincs teletömve, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni a The Outnet.com internetes webáruházba, hol outlet áron vásárolhatunk high-fashion tervezők darabjaiból.

Természetsen nem úgy kell elképzelni, hogy 5000 Ft-ból tetőtől talpig felöltözöl Gucciba, mert arra maximum a Sárkány Centerben van esélyed. Viszont ha szeretnél egy különleges, és 100 %-ig eredeti kiegészítőt a ruhatáradba, akkor az outnet a te portálod!

Táskák terén még mindig nagyon drága a felhozatal, ugyanis a clutch-ok is 300 eurónál kezdődnek, a cipők is viszonylag sokba kerülnek, de a kiegészítők, ruhák, szoknyák, felsők között lehet találni érdekeseket.

Összegyűjtöttem nektek pár darabot a legolcsóbbak közül.

Ennyi pénzt már kiadnátok ezekért a termékekért?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GodMother · http://www.veszta.hu 2009.11.26. 16:40:12

Körül fogok nézni az oldalon. Marc Jacobs szandi nagyon-nagyon tetszik. Köszi a tippet. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása