OurFashion

YourWish - Ani karácsonyi kívánságai

2009.november.19. 15:23

fashionista

0 komment

Mi már elmeséltük nektek a karácsonyi vágyainkat, és folyamatosan buzdítunk benneteket arra, hogy küldjétek el nekünk, TI mit szeretnétek a legjobban a fa alatt látniaz ourfashion@vipmail.hue-mail címre, hiszen szívesen megosztjuk mindenkivel a vágyaitokat.

Elsőként az Anitól kapott összeállítást mutatjuk meg nektek. Nekem több dolog miatt is a szívem csücske a szett: Természetesen a MAC karácsonyi kollekciós (Magic, Mirth&Mischief) szájfénye (kb. 5.200 Ft) csak azért nem szerepelt az én listámon, mert már megvettem.  A másik ok a két csodás Christian Louboutin cipő- a fekete csipkés darab 220.000 Ft, a 'menyasszonyi' fehér csoda 335.000 Ft. A gyönyörű Chloé ruhát az Outneten bárki megveheti kb. 105.000 forintért.
Egy alap fehér farmert (ez itt DSquared2 ceruzanadrág, 85.000 Ft) télen is bátran hordhattok csizmával, a Judith Lieber Cupcake ékszertáska (768.000 Ft) pedig mindenki kedvence a Szex és New York óra. 

OurWish - Karácsonyi vágyaim

Az összeállításban szereplő többi ruha:
Victoria's Secret kapucnis pulcsi - 82.000 Ft
Maglie Snoopys póló
David Guetta CD
MAC körömlakk - 3.200 Ft

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása