OurFashion

A legújabb dizájner mobilok

2009.október.15. 11:56

fashionista

7 komment

Emlékeztek még: kb. 2 éve volt a nagy dizájnermobil őrület, amikor is a Motorola arany D&G telefont dobott a piacra, a Samsung az Escadaval kollaborált, de volt Prada és Armani készülék is. Most elérkezett az őrület második hulláma:

A Dolce&Gabbana Jalou néven, a Sony Ericssonnal közösen dobja piacra legújabb telefonját, amelynek külsejét a drágakövek metszése ihlette. Az aprócska (73 mm hosszú) készülék exkluzív tartozékokkal felszerelt csomagban kapható majd: 3 selyem telefontok és aranyozott headset is jár majd hozzá, a telefonban pedig képek és videók vannak a 2010-es őszi/téli kollekcióról.

Előreláhatóan az év legvégétől lesz kapható, rózsaszínben és feketében.

És persze a Dior sem maradhatott ki a körből - illetve számomra ők a legjobbak a dizájnermobil versenyben. Az egészen kis méretű készülék egyik verzióját krokodilbőr, és 650 darab Swarovski kritály díszíti (a belbecsre kevesebb energiát fordítottak, a kamerája csak 2 megapixel, viszont érintőképernyős). Ha azon gondolkodtok, vajon milyen tartozék is jár hozzá, elárulom: egy másik mini-mobil! (Önállóan és a 'nagy' készülékkel szinkronizálva is használható.) Az ára horribilis: 27.000 dollár. A másik verzió azonban már 5000 dollárért is megvásárolható, persze a kristályok és krokodilbőr nélkül.

Lady Dior cell phone

swarovski Dior phone

Ti vennétek/vettetek már dizájnermobilt?

Forrás: StyleFrizz, SassyBella 

Megosztás:
7 komment

Címkék: kütyü dior dolce and gabbana

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziporka 2009.10.15. 12:11:59

én nem vennék, egyrészt mert imádom a nokiámat, és tökéletesen elégedett vagyok vele, mint minőség nagyon megbízható! amúgy 7373-am van, ami régi, de imádom hogy oldalra nyitós, és nagyon kis szép...ráadásul nekem a lényeg a telefonban hogy lehessen telefonálni, smsezni, és mindenzt nagyon egyszerűen...

viszont a d&g szerintem gyönyörű! a dior nem tetszik :(

Zsuuli (törölt) 2009.10.15. 12:12:05

Sztem teljesen felesleges 2 megapixelnél nagyobb kamera egy mobilba. Ha jó fényképet akarsz készíteni, ahhoz ne mobilt használj :)
Amúgy a D&G borzasztóan néz ki, a Dior már jobb, de nekem egy mobil nem ér ennyit. :)

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.10.15. 12:18:30

@Sziporka: nekem is 7373 a magánom, de már nagyon kezd kopni a "fényezése" és az aksija is hihetetlen gyenge már, így épp mostanában kezdtem gondolkodni egy újon. Eddig én is nokia-párti voiltam, de a cégesem egy samsung s5230 és imádom. így annyi biztos, hogy az új telefonom is érintőképernyős lesz.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.10.15. 13:10:44

sms-t tudjon küldeni, fogadni és lehessen vele telefonálni. nekem ez a lényeg. amúgy ezek már nekem túl díszesek...

coco 2009.10.15. 14:25:47

ezek a rémesen csicsás, swarovski köves borzalmak medveczky ilonának valók :)
akinek szüksége van extrákra, az vesz egy iPhone-t (én imádom), aki pedig telefonálni akar, szerintem inkább vegyen egy letisztult, egyszerű külsejű telefont.
azért sem éri meg ilyen telefonokat venni, mert a mindennapi használatban úgyis kopik, pillanatok alatt elavul, ebből kifolyólag nem éri meg az árát.

LJS 2009.10.16. 15:51:24

könyörgöm mondja valaki, hogy a D&G Telefon nevét nem úgy mondják, hogy Zsalu :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása