OurFashion

Kiskarácsony, nagykarácsony....

2009.szeptember.30. 12:24

fashionista

3 komment

Nem, nem bolondultam meg, mindössze a mostanában megjelenő karácsonyi sminkkollekciók varázsoltak el.

Ki melyiket kérné? Én egy rózsaszín Givenchy szájfényt, a MAC DSquared2-ből egy lila Grease Paint Sticket, Mineralize szemhéjpúdert és Dazzleglass szájfényt, a Guerlaintől szintén szájfényt választanék. Meg persze a Dior medált...

Givenchy - pasztellrózsaszín és acélszürke, ékszerfinomságú kollekció 

Clinique - jajj de harmatgyenge lett ez a 'Black Tie Violet' nevű összeállítás. Elaludtam az unalomtól a kép láttán...

MAC több kollekciót is piacra dob a közeljövőben. Napokon belül a DSquared2 érkezik a boltokba, majd október 15.-től a karácsonyi kollekciójuk is megvásárolható lesz.

MAC Cosmetics DSquared Collection

A karácsonyi kollekcióról is vannak képeink már természetesen. Nekem egyátalán nem tetszenek ezek a piaci hangulatú cuccok, főleg az elmúlt 2 év csodás csomagolásiaval összehasonlítva. A Magic, Mirth & Mischief néven futó termékeket szerintem a Mineralize szemhéjpúderek és a Dazzleglass szájfények mentik majd meg a kudarctól.

A Guerlain ismét hibátlanul elegáns és pénztárcaszaggatóan drága kollekciót hozott létre Imperial Holiday néven. Instant szerelem... Natalia pedig gyönyörű, mint mindig.

Guerlain Imperial Holiday Collection for Holiday 2009

A Chanelt Coco madarak iráni rajongása ihlette - persze hagytak benne egy kis tweed hatást is a 'változatosság' kedvéért.

Chanel Holiday 2009 Makeup Collection

A Dior legcsodásabb terméke egy Swarovski és aurora borealis kristályokkal kirakott, medálba rejtett szájfény, amelynek csomagolását a XVI. Lajos korabeli ékszerek ihlették.

Dior Cristal Boreale Collection

Dior Cristal Boreale Collection

Dior Cristal Boreale Collection

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.09.30. 17:23:24

juuujjj. pont ma küldött smst a M.A.C.! birtoklási vágyam egyre erősebb!

beryl 2009.09.30. 22:04:17

azé elég uncsi, szinte mindenki lila szemmel és sápatag szájjal
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása