OurFashion

Divatos a leopárdminta, na de mennyire?

2009.szeptember.30. 11:06

*Bianka*

6 komment

A tyúklábmintás bejegyzésem nagy sikerére való tekintttel, ezentúl több divatirányzatot, mintát, anyagot, fazont is megvitathatunk együtt.

A mostani kérdés tehát: Divatos a leopárdminta, na de mennyire?

Sajnos nem tudok nem elfogultan nyilatkozni, miszerint a saját stílusomtól az állatminták, és főként a leopárd-, tigris- és zebraminták állnak a legeslegtávolabb. Mégsem tudok elmenni a tény mellett, hogy akármilyen boltba belépek manapság tömve van leopárdmintás ruhákkal és kiegészítőkkel. 

Ti mennyire vállaljátok be ezt az új trendet? Felöltöztök tetőtől talpig nagymacskának, vagy csak néhány kiegészítőtök hasonlít a leopárd csinos bőréhez?

Megosztás:
6 komment

Címkék: divat körkérdés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coco 2009.09.30. 11:39:41

ha valaki ezt mind magára pakolja, az borzasztóan nézhet ki... tőlem is nagyon-nagyon-nagyon távol áll, nem venném fel egyiket sem, de el tudom képzelni, hogy jól nézhet ki egy farmer-póló, egyszerű, egyszínű összeállításhoz egy-egy darab (cipő, táska, stb.).
remélem, hamarosan kimegy a divatból :)

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.09.30. 11:56:51

semmiképp, egyáltalán, egy darabot sem

☺Lili☺ 2009.09.30. 17:48:14

én imádom a leopárduc mintát, de csak mértékkel. van egy kisbundám(mű), egy sálam egy tunikám egy topom, 2 ruhám. asszem ennyi. de mindig csak egyet egyszerre. a kéről pl semmit nem kérnék. leopárduc és leopárduc között is van különbség!

misslissy 2009.09.30. 21:44:03

Fúj-fúj-fúj...na jó, fehérneműben még elviselném...

pendulum 2009.10.01. 17:56:19

én szeretem, de csak bizonyos dolgokon és mértékkel. két leopárdos cuccom van, egy egyszerű kardigán, meg egy nike dzseki ( www.hejty.sk/wp-content/uploads/2008/02/nike-soul-windrunner-7.jpg ).
soha nem aggatnék magamra egyszerre több leopárdos dolgot (jo, talán a cipő-táska esetén lehet egyszerre).
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása