OurFashion

Go gossip go

2009.szeptember.06. 12:20

**Anna**

4 komment

Soha nem szerettem semmiből a másolatokat, így most sem érzek feltétel nélküli boldogságot, hogy ráakadtam a Light in the box honlapjára. Itt nem csak nagy tervezők kollekciói által "inspirált" darabokat lehet kapni, hanem a Gossip Girl-ben látható (nyilván szintén nem névtelen) szettek darabjait is meg lehet rendelni. Plusz pont, hogy a rendelő saját méretére készítik el (elvileg) a ruhákat, így bárki lehet olyan tühtig mint Blair, vagy laza mint Serena. Most végre a fiúk sem maradnak ki a mókából, beöltözhetnek a milliomoscsemeték illedelmesen konzervatív kötött pulcsiaiba. A másolat gagyibb, de azért vannak egész jó dolgok is, főleg azok, amikenk nem lehet azonnal rájönni az ihletőjének kilétére. Szerintem olyan lehet amikor megérkezik a rendelés, mintha a Quelléből választottam volna valamit, sokkal gyengébb minőségű és anyagú, mint azt ígérték. Nektek tetszik? Rendelnétek olyan ruhát ami a sorozatban szerepelt?

www.lightinthebox.com

Megosztás:
4 komment

Címkék: ruha férfi divat ourweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toroanna 2009.09.06. 13:24:45

en nagyon szivesen rendelnék hajpántokat! de a ruhákban én sem bizony, főleg nem ennyiért.

belize 2009.09.06. 14:01:57

Ez egy China wholesale-oldal, ami egyet jelent a rettenetes minőséggel, és a kínai tucatáruval. Nem vagy valami tájékozott, kedves Anna, egy ilyen oldal nem divatblogra való. (Max. elrettentésnek. De ez már annak is ízléstelen...)

InventivePoint · http://inventivepoint.blogspot.com/ 2009.09.06. 14:56:22

A Gossip Girl a kedvencem es a stylistjukat istenitem! :)
Az ötlet viszont, hogy olcsó minőségű másolatokat vegyek, annyira nem jön be. Tele van az internet hasonló oldalakkal és még akkor is ha azt mondják eredeti, sajnos ritkán hihető! Itt van pl:
www.fashionbliss.com/celebrity.html

InventivePoint · http://inventivepoint.blogspot.com/ 2009.09.06. 15:00:38

@belize: A legrosszabb, hogy még egy kép sincs a valodi darabról, nem mintha el lehetne arról dönteni a minőséget, de na....
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása