OurFashion

AnAdidas

2009.augusztus.17. 04:00

Mr White

1 komment

Ana Ivanović az új szerb teniszgeneráció egyik legtehetségesebb tagja, akit fiatal kora (novemberben lesz 22 éves) ellenére már évek óta a legjobbak között tartanak számon. Népszerűségét 8 WTA tornagyőzelme mellett Maria Sharapováéval vetekedő szépségének is köszönheti. Szerbiában különösen imádják: a tavalyelőtti szülinapi bulijára még Boris Tadić szerb köztársasági elnök is beugrott felköszönteni. Sikereinek és népszerűségének köszönhetően az UNICEF Szerb Nemzeti Bizottságának jószolgálati nagykövete lett. Ebben a minőségében indította el honlapján azt a kampányt, amely során az adidas-szal együttműködve limitált pólósorozatot hoztak forgalomba. A honlapon lehetett szavazni a különböző tervek közül, végül ezek nyertek:

 

30 $-os áron bármelyiket megrendelhetitek az anaivanovic.com-ról, vagy megvehetitek valamelyik belgrádi adidas boltban. Fontos tudni, hogy ez az összeg teljes egészében az UNICEF School without Violence’ kampányát támogatja, amely biztonságos és támogató oktatási környezet létrehozását tűzte ki célul, hogy így segítse a gyerekek fejlődését és tanulási lehetőségeit Szerbiában. Nemes cél, nemde?

 

Forrás: www.anaivanovic.com

Megosztás:
1 komment

Címkék: ana ivanovic adidas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2009.08.17. 11:07:38

Likelikelike! :) Első kettő jöhet.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása