OurFashion

Teen Choice Awards - Ruhamustra

2009.augusztus.10. 11:13

fashionista

15 komment

Megvolt a Teen Choice Awards tegnap - maga a díjátadó számomra teljesen érdektelen volt, de a ruhák lenyűgöztek.

Az egyik kedvencem Leighton Meester gyönyörű csíkos ruhában jelent meg. Az összhatás egy csodás kárminpiros tűsarkútól lett teljes. Imádom.

Miley Cyrus rockerlánynak öltözött. Semmi extra, semmi egyediség, pedig Miley néha tud jól választani, ezúttal nem sikerült (főleg a fekete melltartó miatt nem), csak az a nyaklánc-deráklánc ékszer visz különlegességet az outfitbe.

Fergie kivételesen kitett magáért - egy ilyen ruhában én is nagyon szívesen partiznék, hiszen egyszerű, de mégis van benne egy kis rafinéria a szivárványszínű flittereknek köszönhetően. Egyedül a karpereceket érzem túlzásnak.

A mélypont számomra a Twilight/Alkonyat főszereplője Kristen Stewart volt. Bájos és finom volt a filmben, ezzel ellentétben pedig a valóságban egy igénytelen, loncsos bundesligafrizurás kiscsaj.

Hayden Panettiere ragyog - pedig nem ugrálok ezért a pasztellbarack színért, mégis annyira bájosnak találom ezt a lányt, hogy megfeledkezem a Barbie babákkal kapcsolatos előítéleteimről és beírok neki egy pirospontot.

Fekete, csillogó miniruha, bőrhatású betétekkel - Britney, a tűsarkúd ellenére nagyon alacsonynak tűnsz benne. És a hajad sem az igazi...

Megan Fox megkapja az este citromdíját fura, szaggatott, szőröcskés ruhájáért.

Forrás: Fabsugar, Red Carpet Fashion Awards

Megosztás:
15 komment

Címkék: teen choice awards

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macimez 2009.08.10. 12:20:18

első csaj és fergie tényleg looooove meg megan cipője is, szerintem..viszont az alkonyatos csaj hol volt bájos a filmbe?(((: akárhányszor megszólalt kicsit a hányinger és a felháborodás kifejezéseit mutatta az arcán, úgyhogy szerintem kicsit szarabb szinésznő mint emma watson

Voguegirl 2009.08.10. 13:14:27

Leighton-t imádom,benne eddíg még nem csalódtam...
Kristen viszont mindig kivágja nálam a biztosítékot a nagyon-vagány-akarok-lenni-de-közben-bamba-vagyok-fejével...én értem h Joan Jett meg minden,de már nem forgat könyörgöm!

2009.08.10. 13:24:26

Kristen Stewart ,Megan Fox egyértelműen citromdíj... Britneynek talán csak más színt kellett volna választania,ez a fekeet nagyon "összenyomja"

betonpanda 2009.08.10. 14:09:49

leighton ruhája tényleg nagyon csini, a piros cipő is jó hozzá, bár más kérdés h nekem ez a sarokmagasság már túl kurvásnak tűnik

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.08.10. 14:25:33

Leighton Meester gyakorlatilag tökéletes ebben a szerelésben, tényleg nagyon super. Imádom a fekete-fehéret valami élénk színnel, a piros talán a legjobb választás volt ebben az esetben :)

Kristen Stewartra pedig túúúúúl nagy hatással volt Joan Jett...azóta néz ki így (igénytelenül) amióta azt a filmet forgatta, és úgy látszik nem tudott túllépni rajta a forgatás befejeztével sem. Majd kinövi. Amúgy a cipője nem tűnik rossznak, bár nem sok látszik belőle. És az arca szerintem még minden ellenére is nagyon helyes.

Britney szegény valami förtelem, egészen egyértelmű, h ő viszi itt a leggázabbul kinézőnek járó pálmát.

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.08.10. 14:27:09

Ja és Fergie ruhája nekem nem tetszik, az arca továbbra is horror filmbe illő, de a haja gyönyörű és az a cipellő is szépnek néz ki, de nem látom normálisan.

Eki 2009.08.10. 16:27:20

1. Britney mikor tanulja meg, hogy a dungalábaihoz nem illik a mini?!?!

2. Kristen Stewart alakjára kurv@gáz ez az összeállítás. Színtelen is. Ellenben tetszik ez az elborult kifejezés az arcán. Menő. :D

3. Nem tudom ki ez az első csaj amúgy, (legalábbis nekem nem mond semmit a neve), a ruhája/cipője tényleg lenyűgöző.

4. Fergie mindig hányás. Myley feje is. Mindkettő bőre úgy fénylik mint a franc, és vízilófejük van.

Eki 2009.08.10. 16:28:47

Ja, és mellesleg: Britney és Fergie mi a francot kerestek ezen a tininyavalyán?

SugarPoppy 2009.08.10. 17:45:16

Leighton Meester-t imádom amikor látom mindig jól öltözködik..Kristen Stewart mindig is borzasztó volt Britney-t már megszoktam hogy rosszul öltözködik..Fergie-t utálom Megan Fox most tényleg mellé fogott:D Hayden Panettiere mindig gyönyörű..olyan mintha Scarlett Johansson huga lenne Miley Cyrus meg akármit csinál szarul fog kinézni..

noirpapillon 2009.08.10. 19:52:05

Nem mellékesen jegyezném meg, hogy Ashley Tisdale, a hazai USE tervezőcsapat ruháját viselte.. :))

Eki 2009.08.10. 20:52:17

Úúh!! Képlinket kérek!

Hyden 2009.08.10. 22:25:10

@Voguegirl: Júúúúúúúúúj ez de jó!!!! :O

☺Lili☺ 2009.08.11. 11:35:01

csak és kizárólag Leighton Meester gyönyörű csíkos ruhája! úristen a többi szörnyű. Hayden Panettiere pedig tipikusan az a lány akitől kiráz a hideg olyan negédes!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása