OurFashion

Make a Paper World

2009.június.18. 22:51

**Anna**

3 komment

Cipőt mindenből lehet készíteni, miért pont a papír maradna ki. Feltűnő, ötletes és meglepő, pont ilyen való egy divatfotózásra, egy igazán izgalmas sorozathoz. Geometrikus formáik szinte már valótlannak tűnnek a fotókon, ám mégis valódi tárgyakról látunk felvételeket. Mostanában megint sokan hordanak szegecses karkötőket, így nem csak szellemes, hanem aktuális is a papír térbeli testekből készült ékszer. Nagyon sok lehetőséget látok ebben a témában, igazán kreatív ötletnek tartom, ha valaki egy nem megszokott anyaggal dolgozik egy átlgos tárgy esetében. A két francia fiúnak nem csak a papírból készült cipőkhöz van érzékük, hanem az utcai vonalon is tevékenykednek. A fiúknak jó hír, hogy ebben az esetben nem csak női darabokról beszélhetünk.

http://ndeur.wordpress.com/

Megosztás:
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacu 2009.06.19. 08:23:16

Az utolsó, szegecses karkötő gyönyörű! :D D

LAA 2009.06.19. 08:54:13

Nem lepődnék meg ha látnám valamelyik cipőt Lady Gaga-n.

hollygolightly 2009.06.19. 15:27:02

Szerintem kanadaiak. Vagy rosszul emlékszem? Még régebben nézegettem a honlapjukat, ők csinálják a legtutibb graffitis mintákat vintage körömcipőkre. Szuperjól néznek ki.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása