OurFashion

Resort 2010 dömping

2009.június.07. 14:19

*Bianka*

2 komment

 Ma mi is szavazunk, vagyis az OurFashion lelkes divatrajongó olvasói. Mivel annyira dömping szerűen jelennek meg a resort 2010-es kollekciók look-book és kifutó fotói, egy posztba sűrítve mutatok be most párat, és aztán szavazzunk, melyik sikerüt a legjobban.

Kezdjük talán a legunalmasabbal, ez pedig a Calvin Klein Resort 2010. Az egy dolog, hogy pasztel őrület van a világ minden táján, de ezeket a néha unalmas színárnyalatokat muszáj feldobni valami különlegességgel. Ez Calvin Klein-éknál nem sikerült, azért egy viszonylag unalmas kollekciót dobtak össze.

 

Amikor megláttam az első de la Renta fotókat, rögtön az jutott eszembe, "jajj de Oscar-osok ezek a darabok". Az a szerencse, hogy ez a vonal még nem annyira unalmas a tervezőtől, megvan a saját stílusa de mégsem mindig ugyanazt látjuk tőle. A kedvencem most tőle a pink-fehér  selyem ruha óriástáskával.

Burberry Resort 2010: Hát ők statuálhatnak remek példát, a korábban már említett Calvin Klein-nak, mivel sikerült a pasztel ellenére egy korántsem unalmas kollekciót összehozniuk. Én minden darabját imádom.

Végül Marc Jacobs, akin most szintén nem tudok kiigazodni. Talán Marc kissé túl sok felé szakad, rengeteg terepen kell helytállnia, és ez meglátszik a kollekcióján is. Kissé szétesett, nincs meg az összhang. Néha pizsamának tűnő béka mintás kosztümök, néha meg gyönyörű, bő újjú,  elegáns és szinte már magasztos blúzok. 

 

És most jöjjön a szavazás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hyden 2009.06.07. 16:32:44

A Ck ezt csinálja pár éve, csak bézzsel, fehérrel, szürkével dolgozik, hogy az apró részletek szolgáltassanak érdekességgel. Egyedül a cipőkkel variál. Nem tudom hová tenni a márkát egy részem imádja a másiknak meg tök közömbös. a De la Renta, és a MJ se tetszik egyátalán, a Burberry viszont tényleg szép mint mindíg.

Énbagoly 2009.06.08. 09:14:31

Most néztem végig a Chanel-t. Bocs, de sokkal jobb ezeknél. Ha lenne rá pénzem, meg hozzávaló alakom, a félét megvenném magamnak. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása