OurFashion

Kiegészítők tavaszra, nyárra, strandra

2009.május.18. 23:25

fashionista

6 komment

Ijjjajjjj úgy élvezem én a strandot hangulatom lett a ragyogó napsütéstől, így most mutatok nektek pár igazán kánikulahangulatú kiegészítőt a szezonra.

Ti melyik darabot kérnétek a válogatásból?

Elsőként a Louis Vuitton Ipanema nevű törölközőjére hívnám fel a figyelmeteket. Pihepuhának tűnik, klasszikus színei miatt még pedig biztosan nem megy ki a divatból. Viszont a 450 dolláros árat egy cseppet sem nevezném barátinak.

Hiperélénk és hangsúlyos kiegészítőket kínál a Givenchy erre a szezonra a szövegkiemelőket idézve. Nekem valahogy nem jön össze ez a műanyaghatású, fluoreszkáló szín a csillogó kövekkel - nektek tetszik?

 

A válogatás egyik legglamúrosabb darabja ez a csodás, színes, sokféle formájú és tisztaságú kővel (türkíz, pink opál, Swarovski kristály, holdkő, cirkónia) díszített BiJoux Whiplash koktélgyűrű. Részemről instant szerelem - valaki lepjen meg vele bátran, ugyanis 200 dollárért már kapható a net-a-porter-n.

És ha már ékszerek, nem hagyhatom ki a Louis Vuitton állatmintás, fa karpereceit sem - a 300 dolláros csecsebecsék bármilyen szimpla öltözetet feldobhatnak, de a legjobban egy etno hangulatú összeállításhoz tudnám őket elképzelni!

Louis Vuitton Zemonogram Bracelets

Louis Vuitton Leomonogram Bracelets

Az egyik legszebben és legaprólékosabban kidolgozott darabok a szezonban ezek a csodás Burberry ékszerek. Pasztelles, fémes árnyalatokkal csábító virágaik valójában akrilból készültek. Szerelem...

Forrás: Purseblog, Nitrolicious, The Fashion Row, Stylefrizz

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.05.19. 12:10:02

Nekem nagyon bejönnek a neonos Givenchy nyakláncok!!! Annyira, hogy legszívesebben magamra ölteném a kis feketémet, egy szemtelenül magassarkút meg az első láncot, és elhúznék valami procc helyre pezsgőt inni eperrel!!! :D

Hyden 2009.05.19. 16:15:43

Hú nekem a Burberry!!! Már az előző szezon ékszerei is csodásak voltak. Érdekes hogy milyen nagy hangsúlyt fektetnek mostanában ezekre. A Givenchy is szép, csak azzal az a bajom, hogy olyan mintha a sarki bizsusnál vetten volna 990Ft-ért. Az valami nagyon hozzá nem illő ruhával tetszene. Az LV-k nagyon csúnyák szokás szerint.

Eki 2009.05.19. 16:16:52

Leomonogramos Luivittyó nagyon szép!

*Almácska* 2009.05.19. 16:27:18

sztem a Burberry mindenbe beleakadna... :S:S nem? vagy csak én vagyok béna? én tuti kiszakítanám vele a ruhámat/harisnyámat/blúzomat... és kikarmolnám vele saját magamat. közveszélyes... de a neonos sztem is jó. a LV meg tényleg ronda, de annyira, hogy már tetszik :D:D a lila leopárdmintás mindent visz :D:D

Laylaaa 2009.05.19. 18:51:55

Ááá nem tudom...nekem ebből a bejegyzésből valahogy semmi nem tetszik...minden olyan túl nem is tudom, összevissza, kivéve a törölközőt amiért meg nevetségesen sokat kérnek :D

CassiaGermanotta 2009.05.27. 23:14:21

ha eljön a nyári szezon, a tervezők azt hiszik bármilyen bűnt elkövethetnek, mert jó idő, meg trállálá, mindent szabad!
hát nem. mellé. az összes.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása