OurFashion

YourStyle - Dodo eladó kiegészítői

2009.április.08. 08:56

*Bianka*

2 komment

Néha velem is megesik hogy nagyon tetszik valami a boltban és aztán hazaviszem és már sokkal kevésbé, sőt másnap reggel szinte elborzadok hogy vehettem meg ezt? Ilyenkor mindig elgonolkodom hogy feltegyem a vaterára vagy kezdjek-e valamit vele, de végül nem történik semmi. Egyre többen veszitek a bátorságot és bekülditek nekünk a yourstyle rovatba és erre csak buzdítani tudlak benneteket!

"Kedves Our Fashion csapat!
 
Én is tavaszi rámolást tartok a szekrényemben, és találtam két olyan darabot, amiért különösen kár, hogy csak ott porosodnak, de valahogy nem nőttek hozzám. Az egyik ez a fornarina cipő, ami 39-es, és csak próbálva volt. nagyon finom bőr, még a talpa is az, a sarka kb 6 centi magas. a másik ez a piros lakk miss sixty táska, ami gyakorlatilag szintén új - csak egyszer vettem fel. piros selyembélése van, és két rekeszes, kb a/5-ös méretű. ezeken szívesen túladnék - ha érdekel valakit esetleg a többi olvasó közül. az árban biztosan megyegyezünk :)
 
előre is köszönöm, ha segítetek!
üdv,
Dodo"

Megosztás:
2 komment

Címkék: yourstyle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gemini 2009.04.08. 09:54:42

Vagány a cipő. 5 centis sarokkal még érdeklődnék is iránta. :)
Húú, ha én beküldenék mindent,amit nem hordok......egy egész hétre való poszt lehetne belőlük. :DDD

jotesz 2009.04.08. 14:50:31

Hello! én vagyok a tulaj! először is köszönöm szépen a kedves segítséget!:) másodszor: a destinyhc kukac hotmail pont com -ra várom az ajánlatokat!:) üdv, Dodo
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása