OurFashion

Szevasz tavasz!

2009.április.08. 12:18

fashionista

2 komment

Bizony, vitathatatlanul itt van a a tavasz - ennek csalhatatlan jeleként az elmúlt 1 hétben már négyszer ebédeltem Gödörnél, ücsörögtem a Liszt Ferenc téren, babgulyásoztam a Pántlikában, stb. A város megélénkült, mindenkinek jobb a hangulata, ilyenkor szerelem ígéretét hozza szél, én pedig hiperlelkes vagyok a csodás idő, a napsütés és a sok mosolygó arc miatt!

Szerencsére a divatra is hat a tavasz, például itt van ez a cuki Comme des Garcons szütyő a kis pillangóival - vélhetően a szezon egyik legaranyosabb kiegészítője lesz, egyből mosolyra húzza tulajdonosának száját, és mindössze 78 dollárért kapható a Shopbopnál.

Purse Deal: Comme des Garcons Butterfly Pouch

Akinek van egy kis tehetsége, az üljön ki egy parkba, és rajzoljon. Hogy mivel? Itt van ez a "mindössze" 400 dolláros, 120 darabos Lanvin színesceruza készlet cipősdoboznak álcázva. Tökéletesen el tudom képzelni vele Annát, ahogy ül egy parkba, és papírra veti ezekkel a színekkel a legújabb ruhaterveit.

Lanvin-coloured-pencils

Lanvin-box

És hogy a sminkünk is tavaszi színekben pompázzon, vessetek pár pillantást a Chanel Tokio kollekciójára - csodás pasztellszínek, ezüstös ragyogás a szemen, az ajkakon és a körmökön.

Forrás: Bagbliss, Glossy Kiss, Fashion Police

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.04.08. 12:34:41

Én simán látom magam ahogy kertterveket színezgetek ezzel a készlettel! :) Ohhh de jó lenne újra a szakmában!!!

Sharwyn 2009.04.09. 22:49:14

A pillangós szütyőért odáig vagyok, ezek a pasztell színek is gyönyörűek a sminkben. A ceruzakészlet meg jópofa ugyan, de nem túl praktikus. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása