OurFashion

Irány a munka!

2009.március.13. 09:12

*Bianka*

24 komment

Ti milyen ruhában jártok munkába? Inkább a praktikum vagy inkább a divat a fontos számotokra? Van esetleg váltóruhátok, vagy egyenruhában dolgoztok? Van valami munkahelyi szabály, hogy hogyan kell felöltöznötök? Most rajtatok a sor, meséljetek!

Én öt percen belül, ígyfogok elindulok dolgozni:

Megosztás:
24 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Purell 2009.03.13. 09:45:17

Balenciaga táskával? Gondolom nem a vereshetes busszal...

Gemini 2009.03.13. 09:51:53

Húú, nagyon jó ez az összeállítás! Az egészet elfogadnám, nagyon szép cuccok.
Nekem hangulatfüggő, hogy miben megyek, de túl csini, túl kihívó cuccokat nem veszek fel irodába. Nem is néznék jó szemmel....mielőtt ide kerültem volna, volt olyan szabály, hogy a nők válla nem látszhat ki, mini szoknya is tiltva volt, stb. Ma ezek már nincsenek szabályozva, de inkább a kényelmes, egyszerű cuccokat részesítem előnyben. Legújabb szabály névjegykártya a nyakban. :)

coco 2009.03.13. 10:02:15

nálunk vannak szabályok, nincs spagettipánt, miniszoknya, farmer- ezek szerintem sem valók egy irodába. én nagyon szeretem a nagyon nőies ruhákat (egyberuhákat főleg), és a tűsarkakat, szoknyát és blúzokat, elegáns dolgokat, általában ilyesmiben járok dolgozni. nem szeretem viszont a közönséges dolgokat, de azt tapasztalom, hogy sok nő jár ilyesmiben (pl. piros, szegecses, hosszú és hegyes orrú lakkcsizma és társai). :) szerencsére kocsival járok, ezért nem kell különösebben tekintettel lennem az időjárásra (úgy értem, nem kell pl. hótaposóban jönnöm, és cserecipőznöm), mert otthon beszállok a kapu előtt, itt kiszállok, és kb. 5 métert kell megtennem az utcán :)

coco 2009.03.13. 10:03:19

jah, és nagyon tetszik a Bianka-összeállítás :) bár szeretem az elegáns cuccokat, kicsit irigylem néha a farmeres összeállításokat :)

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.03.13. 10:04:48

A táska ès a cipö stìlus illusztràciò!nagyon hasonlòval vagyok!a cipőm zara a tàskám h&m!de szerintem most nem ez a lènyeg, amugy meg gyalogoltam ma reggel:)

coco 2009.03.13. 10:36:08

@Purell: ez egy inspiráció egy megjelenéshez, én ezért veszem meg pl. a vogue-ot, nem hiszem, hogy sok darabot tudnék megvásárolni a bemutatott termékekből, de inspirálnak az öltözködésben.

suo tempore 2009.03.13. 11:33:59

1. kabát fehér vászon C&A, táska halványszürke C&A, farmer, csíkos pulcsi, fehér cipő

2. dzseki, kapucnis pulcsi H&M, farmer, sportcipő, bicikli

Trichterwinde 2009.03.13. 12:52:06

Sziasztok,
Szia Bianka,
én csak régóta mint olvasgató vagyok jelen. De Bianka, nagyon -nagyon jó a stílusod!
Na de a lényeg, Bianka, milyen márkájú a napszemüveged? Ilyesmit szeretnék venni valamikor mostanában, merre keressek...
Köszi T.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.03.13. 13:47:35

@Trichterwinde: szia!!örülök hogy belèptèl a kommentelök soràba:)) èn is nagyon règóta kerestem ilyen fazonù napszemüveget ami nem tùl nagy, de azèrt nem is teljesen visszafogott!vègül nagy meglepetèsemre az arèna plàzàs pimkie-nem talàltam rà ès ràadàsul hihetetlenül olcsòn!èrdemes benèzni

Amugy ez nekem csak egyetem meletti munka, ès szerintem föàllàsban hasonlòan fogok öltözködni, mint ahogy Coco ìrta, màr most is kacsingatok arra felè :)

baracklekvar 2009.03.13. 13:54:26

a cipőcskét én is akarom(L)

de nem ázott be? vagy csak nálam esik az eső?:(

Sziporka 2009.03.13. 15:14:18

hát ez tetsziiiik!! de nincs még hideg ilyen cipőhöz? sajna nekem a tavalyi rendes tavaszi cipőjeim már szétmentek, van csomó peeptoe-m, de azokat nem merném felvenni...marad a csizma, de a vékonyabb, velúr :)

szóval, én suliba járok, 2 alkalmi munkahelyem van, az egyik egy galéria, ahova egyencucc: csini nadrág, ing, zakó, hátrafogott haj, áhh :S de amikor nagyon fázom, akkor nem érdekes húzok pulcsit, a fekete elegáns nadrág egy szebb egyszínű pulcsival csini..

a másik melóhelyem (ami remélem később állandó munkahelyem lesz) egy szerkesztőség, ahova a pasik nyáron sportcipőbe-rövidnaciban pólóban (borostásan) járnak, nők ahogy akarnak, van aki mindig farmer converse, van ceruzaszoknya-ing-magassarkú. szóval nincs dress code:)
én imádok olyan "casual csinin" öltözni, pl mint Bianka! farmer vagy más szűk nadrágok, magassarkú peeptoe-k vagy csizmák, ezenkívül imááádom a rövidujjú ingeket és a rövidujjú garbókat, stílusos kiegészítőkkel (pl nagy csingilingi fülbevaló), ezekben mindig jól érzem magam...és örülök is hogy ilyen helyen dolgozom, kosztümben nem tudnék dolgozni, de azért itt fel lehet húzni elegánsabb cuccokat is!
illetve a mindenféle egyberuhákat is szeretem, a most menő tunikákat, meg amiket a How I met your motherben Robin hord mindig

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.03.13. 17:04:48

:DDD
Sok mindent csinálok egyszerre,a saját szekeremet tolom.
Amikor a Zuramnak segítek-építőipar-,vagy az ipari takarítást csinálom,akkor munkásruhában vagyok,de a póló az szűk,hogy lássák hogy én egy csinos dagi lány vagyok,a hajamat összefogom,hogy védjem a kosz ellen,menő védőkesztyűt húzok,és a munkás Martensem van rajtam.
Ha anyagbeszerzésen van a sor,vagy valami más után kell járnom-és tudom,hogy nem leszek koszos-,akkor kocsival megyek,szeretek csinosan öltözni,de nem viszem túlzásba az eleganciát hétköznap-furcsa is lenne:farmer,póló,jó minőségű sportos vagy csini pulóver(nőiLonsdale,vagy C&A-s,M&S-s,S.Oliver felsők),sálak-azokat imádom!!!!!,utcai Martens 8 lyukú fekete bakancs,ilyenkor télen konfekció,de saját méretre igazított fekete térd fölé érő szövetkabát.Ilyenkor a hajam végre kibontva,smink is van rajtam.
Ha itthon ügyintézek,vagy szerkesztek-varrok-ez a szakmám-,akkor kényelmes,de csini melegítőben vagyok és általában a hajamat itt is összefogom.Sminket itthonra csak szempillaspirált használok,a körmeim nagyon-nagyon rövidek-a hosszú zavarna is a munkában-,néha kifestem azokat is(fekete,sötétvörös vagy átlátszó).
Ennyi,semmi különös....

Veronka 2009.03.13. 18:30:08

Hídépítés ellenőrzésére nem ajánlanál valami praktikus de szemrevaló darabot? Sárga mellény alapból belekombinálandó és a védősisak is :)) Utálom, hogy mindenki - kb 40-50 pasas - állandóan csak bakancs-farmer-pulóver-dzseki kombóban lát :( abból is a kissé sáros verzióban! Miért van vajon MINDIG sár ilyen helyen? :)

fashionnow · http://www.welovehighfashion.blogspot.com/ 2009.03.13. 18:33:08

csinos nagyon:) 10/10

lányoook ti merre találtok jó munkát egyetem mellett? (ami nem szórólapozás v. telemarketing?)

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.03.13. 18:46:08

@Veronka: sajna ebbe bele kell nyugodni az ember lányának,ha az építőiparban van....nem is érdemes másba bújni,mert tönkre megy a folytonos mosástól!Én állandóan mocskos vagyok a terepmunkánál,ez ezzel jár....

suo tempore 2009.03.13. 20:03:29

most jöttem haza és ismét megtekintve a fenti cipőt

vagy kamuzol, vagy gyapjúzoknival vetted fel...egyszerűen nem létezhet ember, ami ilyen időben ezt felvegye

továbbá én is építőiparban dolgozom és tojok rá,h a vén mókusok miben látnak

sőt egy kis sár kifejezetten jól áll, bár sajnos ritkán van alkalmam megfürödni benne

coco 2009.03.13. 20:08:16

suo, én is peeptoe-ban voltam ma, harisnyával- a kocsiba beszállni, az irodánál kiszállni, és egész nap az irodában ülni tökéletes, hidd el.

honeycutt (törölt) 2009.03.13. 20:44:57

hello!
a szemüveg honnan van? (a képen lévő)

suo tempore 2009.03.13. 21:08:00

de aszonta sétált benne... :)))

suo tempore 2009.03.13. 21:08:00

de aszonta sétált benne... :)))

coco 2009.03.13. 21:56:47

gondolom nem lakik túl messze a munkahelyétől :)

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.03.14. 08:15:04

Reggel mèg nem esett az esö ès harisnyàval jò volt!a sètàt pedig ne egy tùrànak gondoljàtok!kb 6 perc volt, egyetlen gond a macskakö volt!este kocsival mentem haza de igy is beàzott!örültök?:)

suo tempore 2009.03.14. 12:37:11

nemtom, én azért meg szoktam nézni,h időjárásilag mi is várható; még akkor sem szoktam "alátervezni" ha kocsival megyek, elvégre bármikor bármi történhet, és itt nem csak a rossz dolgokra gondolok, hanem,h kedvem szottyan kicsit csavarogni vmerre, vagy napközben szerveződik vmi programom, és nehogymá azért ne tudjak hirtelen felindulásból fára mászni, kilátásban gyönyörködni, boltokat járni, mert pl fázom, tör a cipő vagy beázik, és egyéb kellemetlenségek (a nyári zápor még belefér, elvégre a nonstop gumicsizma is túlzás lenne)

de ilyen szempontból nem vagyok igazi elhivatott nő, mert nem viselem el,h egy ruhadarab akadályozzon a mozgásszabadságomban és kényelmemben

azért persze érnek meglepetések, majd egyszer elmesélem a boxerfazonú bugyi és a biciklizés együttes borzalmait, de majd csak akkor ha szigorúan magunk között leszük :DDDD

Trichterwinde 2009.03.15. 23:08:05

Bianka, köszi a napszemüveg-lelőhelyet. Én még keresem az igazit :)

Ha már hozzá-hozzászólogatok, akkor mégegy kérdésem lenne, múltkori hétfő reggeles körben egy szupi lapos fekete csizmid volt, arra hol lehet rálelni? (Hm-hm talán márcsak jövőre, de egykét leárazást még azért találni :) )
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása