OurFashion

Sandrina Fasoli for Mango

2009.január.28. 12:29

**Anna**

7 komment

Még 2007-ben került megrendezésre a Mango Fashion Awards, ahol már kész kollekciókkal rendelkező tervezők nevezhettek. Nagyaszerű alkalom arra, hogy egy bizonyos rétegekben befutott tervezők nevét most még többen megismerhessék. A Mango olyannak adta a díjat, aki hasonló ruhákat tervez mint a náluk lévő darabok, szerintem illenek egymás profiljába. Így kapta meg az első helyezést és a lehetőséget Sandrina Fasoli és társa Michael Marson. A zsűri elnöke maga Valentino volt, így még nagyobb megtiszteltetés és siker érhette a nyerteseket. Most pedig, majdnem másfél évvel később végre a boltokba került a kicsit megváltoztatott, létszámcsökkentett, de ugyan abban a gondolatmenetben tartott kollekció. A ruhákat a 20'as évek inspirálta, anyagai a selyem, a krepp, tónusaiban visszafogott, finom, kellemes álomvilágot idéző árnyalatok, feketével erősítve. Január 15-től pedig már Magyarországon is a boltokba kerültek a ruhák, blúzok és szoknyák, minden álmodozó örömére.

 

Megosztás:
7 komment

Címkék: mango

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.01.28. 12:48:05

szerintem a gondolat szép, de a végeredmény nekem nem jön be!

Sharwyn 2009.01.28. 12:56:30

Nekem az utolsó összeállítás tetszik, bár a nadrág szára lehetne valamivel rövidebb, vagy adhattak volna a csajra magasabb sarkú cipőt, hogy ne úgy nézzen ki, mintha két mérettel nagyobbat hordana vagy gólyalábazna.

dzsuli 2009.01.28. 14:37:12

a sápadt rózsaszín kis ruha nagyon szép

×××FashionFan××× 2009.01.28. 16:19:30

Most őszintén?
Ki venne fel ilyet?
Szerintem egy ruhában olyan szép az, ha kihangsúlyozza a derekat, ez meg inkább elrejti...Könyörgöm, ki akar visszamenni a 20'as évekbe?...:S:S:S
És azt nem értem, az ilyen képeknél, miért fogják mindig össze a hajat!Az egy dolog, h a ruha a fontos és nem a haj, de egy jól megválasztott/elkészített frizura csak szebbítheti az összképet!!!
Ne értsetek félre:IMÁDOM ezt a blogot és minden nap délután megnézem, de ez vhogy nemjöttbe...:S

Caterina Magdalena 2009.01.28. 21:23:19

Nos. Ez egy stílus irányzat. Tipikus Mango jelleggel. Fűszerezve pikanteriával, és mit ne mondjak, azt hogy ki mit vesz fel, maga dolga, tudnia kell egyáltalán milyen stílus illik hozzá. Ezek a ruhák úgymond szakértői szemmel nézve kihoznak magából a stílusból egyfajta hangulatot. Minden egyes tervezőnek meg van a maga haute-couture jellemzője. Ezért mind más és más. Hisz mi lenne a világgal ha csak fekete és fehér lenne? Nem?

caterinamagdalena.blogspot.com

Bakkerovics Bakker 2009.01.28. 21:51:37

az utolsó kivételével mindegyik gúnya egy amorf izét csinál a nőből. ha ez volt a cél, akkor teljes a siker. ha nem, akkor lesz még mit gyakorolni a tervezőnek.

angyal9 2009.01.29. 07:49:56

Ez totál nem jön be. Nem vennék ilyen ruhákat.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása