OurFashion

Love or Hate? - Hermés Citroen Kacsa

2008.október.06. 10:29

*Bianka*

7 komment

A Herméstől már nem újdonság, hogy egy-egy méregdrága autót a legfinomabb, legnemesebb bőrbe öltöztet, a legismertebb darabjuk pedig talán az általuk kezelésbe vett Bugatti Veyron. Egy 1,55 millió Eurós autónál (406 millió Ft), ez nem is meglepő, annál érdekesebb, hogy a Párizsi Autószalonra (egy időben zajlik a Párizsi Fashion Weekkel) most egy filléres, ám annál jópofább, már-már ikonikus (sok hírességnek volt ilyenje, még James Bond filmben is szerepelt) autót vettek kezelésbe a Hermés dizájnerei, mégpedig egy 1989-es Citroen Kacsát. A belső részt kézzel varrt világos "Hermés-barna" bőrrel borították, amit az ajtóra tett kis Hermés táskával spékeltek meg. Kívül csak az egyedi fényezésről és a szintén átalaított ponyvatetőről ismehető meg a valószínűleg méregdrága divatcikk. 

Az ilyen együttműködés egyébként nem is olyan ritka a luxus autógyártók és a prémium divatmárkák között, hiszen remek alkalom arra, hogy a két különböző területen működő gyártó ezzel egymás presztízsét erősítse (pl.Versace Lamborghini, Armani Mercedes, Jordi Labanda Nissan Micra stb.). Nektek hogy tetszik?

A post-ért köszönet MR. BIANKÁNAK, a szakmabelinek!

Képek: autoblog.com

Megosztás:
7 komment

Címkék: love or hate hermés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.10.06. 10:35:59

Kell!
Mr. Biankát meg imádjuk a szakértelméért :)
De egyébként azt üzenem neki, hogy 1 hónapig még egészen mást kellene írnia :)

coco 2008.10.06. 16:46:00

édes ez a kacsa, de ha választani kell, akkor inkább a bugatti... :))

Zsuzska 2008.10.06. 17:28:33

széééép ez a citroen

suo tempore 2008.10.06. 17:52:03

hát tetszetős, de én jobban szeretem autóban az olyat, ami használható és úgy szép...ezek egyike sem az

játéknak jó az ilyesmi

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2008.10.06. 19:16:49

Nagyon tetszik, egyszerűen szép. nem csak az új autók mutatnak jól,nem tudom miért ne lenne használható is? mai napig vannak ilyen autók forgalomban, nálunk az egyik állatorvos is ilyennel jár(nem Hermes bőrborítással sajna). A bőrtől még komfortosabb lehet.

suo tempore 2008.10.06. 23:42:57

ez múzeumi kiállítási tárgy lehet, nem forgalomba szánták (nincs benne biztonsági öv), ahogy azokban a ruhákban sem jár senki, amit a kifutón látni

szóval frankón sok munkaórát nyomtak bele, de attól még nem lett autó...csak egy szépen felújított
írógép a számítógépek között

coco 2008.10.07. 12:13:57

a kifutókon látható ruhákban azért elég sokan járnak... a celebek közül (mármint az amerikaiak közül) pedig soknak van designer autója, britney spearsnek pl. egy Louis Vuitton hummer H2-je. szerintem biztosan van, aki egy ilyen kacsát is betesz a másik 20 autója mellé, és néha elmegy vele vásárolni LA-ben :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása