OurFashion

Az örök férfi napszemüveg: Persol

2008.augusztus.22. 14:22

*Bianka*

3 komment

Ha arról a márkáról, hogy Persol elsőre nem is jut eszünkbe semmi, akkor segítek azzal hogy Marcello Mastroianni. Ő volt az ikon, aki csak Persol napszemüvegekben hódított.

A Persol márka most is virágzik, legközelebb Bécsben találkozhatunk márkaboltjukkal. Az irányzat még most is egyezik, klasszikus, mégis markáns, és férfias kereteket kínálnak célközönségüknek, az igazi úriembereknek. Marcellon kívül más híres emberek is csak a Persolra esküsznek, mint példuál: Adrien Brody, Steve McQueen és Paul Newman.

www.persol.com

Tom Ford, az aki próbálja felvenni a versenyt, és legújabb kampányában Mastroianni napszemüvegeként reklámozza az alábbi darabot 306$-ért:

Nektek, hogy tetszenek ezek férfi napszemüvegek?

Megosztás:
3 komment

Címkék: napszemüveg férfi divat persol

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diaz 2008.08.22. 23:49:30

Nagyon tetszenek, tipikus örök darab mind.

dézi 2008.08.23. 18:30:53

Csak Persolt hordok én is.Csak semmi faxni. Azt hiszem Bruce Willis és Robert de Niro is ezt hordják. De a női darabokat nem mutatjátok be???

idéz 2008.08.29. 14:05:25

vakulnának + oszt kapnák az államtól
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása