OurFashion

Its-laS-tik a környezetbarát bevásárlótáska

2008.augusztus.11. 14:07

**Anna**

7 komment

A nejlonszatyrok ideje véglegesen lejárt, hiszen nem elég, hogy annyi van belőlük otthon, hogy már semmit nem lehet velük kezdeni, hanem csúnyák is. Ez a kis táska belefér a nagy táskádba, ezért nem kell szatyrot kérned többet a kisboltban. A tatyókat kivételesen nem Kínában gyártják, hanem Amerikában, pontosabban New Orleansban, hogy a bevételből a Katrina hurrikán által sújtottakat is támogathassák. Rugalmas anyaguk miatt sokkal több minden fér bele, mint egy átlagos zacskóba,séta közben pedig fel-le mozognak, így nem is leszel annyira leterhelve. Ráadásul ezek tényleg jól néznek ki, a kollekcióban mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő darabot. Bevásárlás, parti séta vagy suliba menet, ezek mindenhol megállják a helyüket. Az áruk 11.99 és 12.99 $. Én a metálos színűeket nagyon színesen megvenném, bár nem szoktam túl gyakran bevásárolni. Lassan a ruhaboltokban is be lehetne vezetni valami hasonlót, például, ha az ő cégük gyártotta táskával érkezel, kaphatnál 5% kedvezményt. Egyből nem kéne annyi műanyagot felhasználni, illetve fát kivágni...

http://www.whatsurbag-usa.com/shop.htm

via Fabsugar

Megosztás:
7 komment

Címkék: táska környezetbarát divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2008.08.11. 14:25:46

a reisenthelnek is vannak ilyesmi táskái.
picire összehajtható, van tokja, bármibe belefér.
és kinyitva meglepően nagy.

fanni 2008.08.11. 18:47:52

a metál fekete szerintem olyan dolly roll-os...:D

Lotte 2008.08.11. 20:34:46

Nagyon régóta szeretnék hasonlót, de sehol semmi. Az ikeában lehetett egyszer jopofa bevásárlószatyrokat kapni, akkor vettem mindből, azokkal járunk bevásárolni. De túl nagyok és túl sok minden fér bele, igy nehéz.:)

suo tempore 2008.08.11. 22:50:26

ezzel mindig próbálkoznak, de sosem lesz belőle semmi, mert nem ez a célja

3 havonta előállnak valami nagyon környezettudatos táskával, amivel szerintem ismét csak a fogyasztást ösztönzik

de az ember valahogy nem szeret szatyrot hordani a táskájában, vagy nemtom...nálam az a baj,h mikor kéne nincs, amikor meg nem kell hónapokig cipelem

Tim 2008.08.11. 23:52:00

Nagyon jó ötletnek tartom őket... majd beszerzek egyet! : )

Lenne egy kérdésem: tudnátok ajánlani nekem jó turkálókat?! Sehol nem találok egy rendes helyet és néha nézelődnék ilyen helyeken is... : ) Minden jöhet ami pesten van... Előre is köszi, tudom, hogy Ti mindent tudtok! : )

Diaz 2008.08.12. 22:18:30

Nagyon tetszenek, kár, hogy itthon nem lehet kapni ilyet vagy hasonlót.
Én egy sima fehér vászon bevásárlószatyrot viszek magammal mindenhova, de jó lenne néhány színes is a változatosság kedvéért.

Orgone · http://www.org1.hu/ 2008.08.13. 11:29:34

Inkább van arról szó hogy nem szeretnek fizetni az emberek több ezer forintot egy szatyorért, minthogy nem szeretik cipelni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása