OurFashion

Cavalli öltözteti a Cola Light-ot

2008.augusztus.06. 11:49

*Bianka*

5 komment

Idén szeptembertől decemberig Olaszországban Roberto Cavalli által tervezett üvegekből szürcsölhetjük a Coca Cola Light-ot. A különleges üvegekeből csak 300 000 darabot dobnak a piacra (Ha valaki arra jár hozzon nekem egy zebrásat). Cavalli azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a három design kialakítását. Az üvegek esése és formája nagyon hasonlít egy női testhez, ami megkönnyítette a dolgát. Az palackok a tipikus Cavalli stílust viselik és a legújabb fiatal generációnak szólnak.

Ha valóban Olaszországban jártok ebben az időszakban akkor stílusos programként ajánlom, hogy üljetek be a Siena főterén a harangtoronnyal szemben lévő pizzériába. Rendeljetek Cavalli által tervezett Cola Light-ot, majd látogassátok meg a mosdót, ahol - mint Fashionista felfedezte - Cavalli csempe található.

Megosztás:
5 komment

Címkék: coca cola roberto cavalli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domesticdragon 2008.08.06. 16:02:46

Megígérem:ha sikerűl a nyaralásgyanánt kitűzött Fiorentína meccsre elmennem,hozok egy ilyet Neked!

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.08.06. 18:15:34

tényleg valentino :):):) baszus! az üveget meg előre is köszi
szóval a csempe valentino :)

sourcherry 2008.08.06. 22:59:01

Sohasem iszom kólát, de ezeket be fogom szerezni, ha már úgy is ittvagyok Italyban még jó sokáig és ilyen jó dolgokat tudok meg tőletek :)

Szilvi 2008.10.06. 11:43:19

Kint voltam, szerettem volna venni...sajnos nem eladó!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása