OurFashion

Kiegészítőmix

2008.május.27. 12:08

*Bianka*

4 komment

Nyáron egy egyszerű fehér gatyát és polót, vagy egy fehér ruhát a legjobban arany, ezüst vagy bronz  (az utóbbit én kevésbé kedvelem) kiegészítőkkel lehet feldobni. Azonban ez veszélyes móka, mert ha sokat aggatunk magunkra azonnal közönségesnek  és cseppet sem elegánsnak tűnünk. Arra is figyelnünk kell, hogy az arany és ezüst kiegészítőink formában egyszerűek legyenek, na legyen rajta minta, vagy plussz kövek strasszok mert akkor már el van rontva az egész. Körbenéztem Nektek, miből válogathattok!  A 13.-as balerina árát meg nem tudom, hogy gondolták. Mellesleg én nagy aviátor napszemüveg rajongó vagyok! Jelenleg is ilyenem van.
Ui: a Dolce and Gabbana szandált a Designer Outlet-ben vehetitek meg itthon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanitas 2008.05.27. 13:20:56

Nyaklánccal a tiszta vízért!
blogmagazin.hu/a_te_napod/post/1614/nyaklanccal_a_tiszta_vizert
Új divat születhet!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.05.27. 14:02:25

az az 5-ös táska egy horror, elnézést a kifejezésért de igazi zőccségárus cigányasszonyoknál tudok elképzelni ilyet. A balerinák (3.) aranyosak, az arany pilótaszemüveg (11.) KELL! :)

ui. nagyon igényes és szép a blog, egyre jobb, látszik a befektetett munka, csak így tovább!

kenny · http://www.eurotailors.com 2008.10.24. 13:31:49

Szep a Mango aranyszandal, bar a tobbi is az.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása