OurFashion

We love Bitten

2008.április.30. 22:49

**Anna**

3 komment

Mint már rájöttem, szinte szerelmes vagyok Sarah Jessica Parkerbe. Most nem is kezdem el magasztalni. Eddig is tudtam Bitten nevű kollekciójáról, amit a Seve and Barry's-nek tervezett, de valahogy nem kerestem rá a neten, nem néztem jobban utána. De most mindezt megtettem. Az első, hogy ennél szimpatikusabb szlogent el sem tudok képzelni."Fashion is not a luxury".Bár ez egy kicsit felemás, valamint furcsán hangzik, mert pont ő a hatalmas márkák ikonja. És hát gondolom nem csak a sorozatban visel Manolo cipőt... De most más arcát mutatta meg, hiszen ezek a dolgok mindennapokra készültek, amikor dolgozni, vagy suliba megyünk.A ruhák szerintem szuperek. Kiegészítők, pizsik, bugyik, kabátok és minden egyéb. Semmi, hangsúlyozom semmi nem kerül többe mint 20 dollár. Ami szinte hihetetlen. Ha egy ilyet viselhetnék, azt hiszem egyből jobban kihúznám magam. A honlapon megnéztem szinte az összes videót, és a művésznő szimpatikusabb már nem is lehetne. Közvetlen, helyes, kedves.

Szóval.Aki szeretne ilyen ruhákat vásárolni, ráadásul ennyire olcsón, annak az ebay-t kell használnia, mert mi, Amerikán kívüliek, csak ezen a módon férhetünk hozzá. Bár itt teljesen más dolgokat találtam, mint a hivatalos honlap kollekció rublikájában.Szóval hajrá lányok, én biztosan megpróbálom.

www.bittensjp.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.05.01. 01:17:15

Hétköznapi, de kell ilyen is. Kíváncsivá tettél, az ár pedig mesésen hangzik!

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.05.01. 19:20:33

fashion is not a luxury polót minden blogtagnak!

Scala 2008.05.01. 19:27:58

:-)
És a kommentelők?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása