OurFashion

Miben mondjuk ki a boldogító igent?

2008.április.18. 12:09

*Bianka*

4 komment

Az idősebbek mindig azzal a bölcsességgel jönnek, hogy egy nő az esküvőjén a legszebb. Hát, de mégis miben? A választék és a lehetőségek száma már a csillagos eget súrolják. De hogyan találjuk meg a tökéletes ruhát? A legjobb esetben csak egyszer viselünk ilyen darabot, de annak a legjobbnak kell lennie. Apukám erre azt mondja, a nők biztos tudják, hogy milyen a tökéletes esküvői ruha, hiszen 5 éves koruk óta tervezgetik. Összegyűjtöttem pár kérdést „A ruháról”:

-         Fehér vagy törtfehér? Egyszínű vagy mintás? Harangalakú vagy A vonalú? Abroncsos vagy szabad esésű? Rövid vagy hosszú? Szoknya vagy esetleg nadrág? Egyrészes ruha vagy  több részes? Uszállyal vagy anélkül? Csipkés vagy gyöngyös? Díszes vagy egyszerű? Pántnélküli vagy nyakbaakasztós vagy spagetti pántos vagy hosszúújjú? Francia, olasz, angol vagy magyar? Klasszikus vagy avantgárd?

-         Fátyollal vagy anélkül? Korona vagy hajdísz? Konty vagy kiengedett haj? Zárt vagy nyitott kesztyű? Egyáltalán kell kesztyű? Ezüst ékszerek vagy gyöngy? Szandál vagy cipő?

Pár fenti kérdesre természetesen, választ adnak a személyes körülmények, mint például, hogy milyen testalkatú a mennyasszony, vagy, hogy lesz –e templomi esküvő, mert akkor érdemes a vállakat eltakarni. A lényeg, hogy a ruhában jól érezzük magunkat, a kiegészítők tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, és hogy elnyerjük a jövendőbelink tetszését.
Ami bizonyítja apukám feltevését, hogy a lányok már 5 éves koruk óta tervezik az esküvőjüket, az az, hogy én még igen messze állok az eseménytől, mégis már rég óta tudom, hogy azon a napon orhideát tűzök a hajamba.

Megosztás:
4 komment

Címkék: esküvői ruha

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2008.04.18. 19:47:09

én úgy szeretném,hogy egy darab nagy fehér virágot fogok a hajamba tűzni...mellesleg az a nagy krémszínű kanapén elterülős ruha tetszik.

Eki 2008.04.18. 19:47:51

...vagy az fehér?

Scala 2008.04.20. 10:16:31

www.pronovias.com
Ezeknél jobbat nem találtam...
Évente változtatnak, vannak erősebb évek, de úgy összességében igényes és letisztult...
Amúgy azt hiszem itthon nem lehet hozzájutni! :-(

Nekem varrott volt, csak én hordtam... Bibibí :-)
Nem kis utánajárás az esküvői ruha téma... Rendkívül kimerítő!

Amúgy ha az idén mennék férjhez /;-)/, klasszicista Josephine de Bonaparte ruhát hordanék, széles szalaggal. Tojáshéj színűt, szalaggal. Vagy ezüstös hatásút. Imádom a francia klasszicizmust!

zs 2008.04.22. 20:57:12

sajnalom, hogy csak most jovok, de potlom a hianyossagaimat es orommel vegigbongeszem az irasaitokat.
szoval eskuvoi ruha. a kerdes vsloban sok. minden esetre azt biztosan tudom, hogy abroncsos, uszalyos, pant nelkuli (esetleg csonaknyak), fatyol es hofeher
a leber barbara kirakataban minidg van egy csini darab!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása