OurFashion

OurUpdate: Marimekko+Avon közös sminkkollekció

2008.március.19. 13:37

fashionista

9 komment

Miután MR. WHITE már beszámolt a Marimekkoról, azonnal rácsörögtem, hogy írjon már egy follow-up cikket az Avonnal közös megállapodásukról, melynek egy különleges sminkkollekció lesz a végeredménye. A beszélgetést csak pár szóban felvázolom, kizárólag MR. WHITE szavait idézve:

  • mi az a follow-up?
  • ha a nők felkenik majd a festéket, Marimekko mintájú lesz a szemük?

...és ehhez hasonlók. Így én osztom meg veletek a hírt, MR. WHITE pedig hamarosan egy számára testhezálló témával jelentkezik majd.

A Marimekko az Unniko mintáját (lásd képen) adja majd az Avon limitált kollekciójához, amely a szemfestékek, szempillaspirálok és rúzsok mellett kiegészítőket is fog tartalmazni.A megjelenés 2008 végére várható majd.

Megosztás:
9 komment

Címkék: beauty smink avon marimekko ourupdate

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbi 2008.03.19. 19:34:46

nem baj mi így is imádjuk Mr Whiteot! és én kiváncsi vagyok a marimekkos szemfestékre. amúgy épp ma rendeltem avonból arabian glow barnítót az nagyon tuppercukker!

Scala 2008.03.20. 05:18:16

Utálom az Avont. Nem sznobbizmus, nagyon durva kontakt ekcémám lett a hülye testápolójuktól. Brutális!
Ilcsi néni, Clinique, esetleg La Roche Posay színezett krém/ alapozó.
Na jó, csak azért írtam, hogy tanuljatok a példámból, legyetek óvatosak!

zs 2008.03.20. 11:53:50

szerintem minden márkának megvan a maga specialitása
hol az egyik jobb -mondjuk arckrémben, hol a másik -mondjuk testábolóban
etekintetben azonban az én márkám a loreál, bár néha elcsábulok egy-egy cuki avonos valamire, ami bár az ekcémámat nem lendíti nekem sem előre, de szilveszterkor jól jön.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.03.20. 12:15:29

Háát én van amiben Clinique-re, van amiben Avonra esküszöm. (Ez utóbbinak a teafás ecsetelője és a lábkréme verhetetlen volt-de megszüntették mindkettőt) A Clinique 3 lépésese isteni+a szemkrémük is. Laudert dekorkozmetikumban szeretem, de szájfényben a Lancome verhetetlen(bár a Mo.-n nem kapható LCM kollekciójuk nagyon jó arcápoló). Naptejben Vichy, testáplásban/tusfürdőben pedig The Body Shop grépfrútos cuccai, meg a Nivea barackos tusfürdője is nagyon jó). Testradírnál nekem az Yves Rocher barackosa vált be, és az SOS heavy legs lábkrémük is nagyon jó.
Szóval szerintem az a lényeg, hogy mindenki találja meg a számára legjobbat, de közben ne féljen kipróbálni az újdonságokat!
Viszont ideális arcradírt még keresek-valakinek valamilyen ötlete nincs?

Scala 2008.03.21. 15:10:03

Ideális testradír: L'Occitane en Provence, szőlőmagos. Szerintem briliáns!
Teafás ecsetelő+ lábkrém: látod, ez a bajom az Avonnal túl gyakran variálnak, és valahogy mindig a jó dologok kerülnek a süllyesztőbe :-(
Érdekes, nekem a Body Shop nem jött be, de nem a grépfrútosat próbáltam, valami barzil-diós hajpakolásra emlékszem: soha olyan kifésülhetetlen és száraz nem volt a hajam, volt h. egyész éjszaka fent volt, tubán törülközővel aludtam... :-(
Vichy szájfénynél jobb a Lancome? Lehet, hogy megfontolom...
Ilcsinek van egy búzacsírás arcradírja, maszkszerű állag, most azt használom, évekig kerestem én is a jót, esetleg próbáld ki...

Rosalinda 2008.03.21. 15:22:32

avon még talán ok. de ami nagyon nem az az oriflém vagy mi a fene a másik rendelős cucc.

Zsófi 2008.03.25. 11:20:00

Lush-ot senki sem szereti?Én sem ürógolyót vásárlok ot mert egy pancsiért annyit nem adnék ki,de a King of Skin bodybuter száraz bőrre "királyi", no meg egyszer kaptam egy Miss Milkie csomagot (Pupa)és azt is imádtam amíg volt:)
A barackos Yves Rocher tényleg tutti szerintem is.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.03.25. 12:13:04

The Body Shopos cuccot még nem kentem a hajamra (Tigire esküszöm), és a Vichy szájfényt sem próbáltam, de a Lancome a Chanelt, Estée Laudert kenterbe veri.
Én nagyon szerettem a Lush-t, isteni az illatuk, de sajnos nekem az hozta elő az ekcémámat (úgy látszik én a természetes dolgokat nem bírom), így nem kísérletezem vele azóta.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása